Η Μίνα Άθερτον είναι μία από τις μεγάλες ελπίδες της Αυστραλίας για κατάκτηση μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Η 20χρονη κολυμβήτρια ήταν δεύτερη στα 100μ. ύπτιο, στο περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουανγκζού, ενώ το χειμώνα σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ στο ίδιο αγώνισμα, στην 25άρα πισίνα, την ώρα που πλησίασε το παγκόσμιο ρεκόρ και στα 200μ. ύπτιο.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, αυτό το διάστημα θα κορύφωνε την προετοιμασία της για τα trials πρόκρισης στους Ολυμπιακούς και εν συνεχεία θα έστρεφε την προσοχή της στο μεγάλο ραντεβού του Τόκιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη στιγμή που η πανδημία του κορωνοϊού ανέβαλε ή ματαίωσε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των προπονήσεων, η Άθερτον αποφάσισε να συνεισφέρει στην οικογενειακή επιχείρηση, η οποία προσαρμόστηκε στα δεδομένα της εποχής. Όπως εξήγησε η ίδια στην εφημερίδα «Courier Mail», ο πατέρας της έχει ένα αποστακτήριο, όπου φτιάχνει τζιν.

«Στο ξεκίνημα της καραντίνας, σκέφτηκε να φτιάξει αντισηπτικό χεριών για την οικογένειά μας και κάποιους φίλους. Κατέληξε να εισπράξει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό, ιδρύματα υγείας και άλλες επιχειρήσεις και τελικά έφτασε να έχει έναν τεράστιο αριθμό παραγγελιών» εξήγησε η νεαρή κολυμβήτρια, η οποία βοήθησε την οικογενειακή επιχείρηση, εργαζόμενη στην εξυπηρέτηση πελατών, ενώ τα αδέλφια της δούλευαν στη γραμμή παραγωγής, εμφιαλώνοντας και βάζοντας ετικέτες στα αντισηπτικά.

Όπως αναφέρει η Άθερτον, «… ήταν κάπως αγχωτικό να προσπαθώ να απαντήσω σε τόσους πελάτες, αλλά σαφώς ήταν μία καλή εμπειρία και μου δίδαξε πώς να αντιμετωπίζω πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Παράλληλα, μου έδωσε κάτι να κάνω στο διάστημα που δεν κολυμπούσα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 20χρονη αθλήτρια επισήμανε μάλιστα ότι το μεγαλύτερο μέρος των αντισηπτικών που παρήγαγε η οικογενειακή επιχείρηση, κατέληξε σε νοσοκομεία και εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, που τα είχαν και μεγαλύτερη ανάγκη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης