Το όνομα της Βασιλικής Μιλλούση έχει πλέον η αίθουσα ενόργανης γυμναστικής του γυμναστηρίου της Καλλιθέας.

Στην εκδήλωση που έγινε για την ονοματοδοσία, πέρα από την κορυφαία Ελληνίδα γυμνάστρια, η οποία πλέον συνεχίζει την προσφορά της στον Αθλητισμό μέσα από την ΕΟΕ, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΓΟ, Θανάσης Βασιλειάδης, ο πρόεδρος του Γ.Σ. Καλλιθέας, Σπύρος Ερμίδης, ο δήμαρχος της πόλης, Δημήτρης Κάρναβος, ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετούνιας, οι προπονητές Κώστας Σιούτης, Βίκυ Αλιπράντη, οι οποίοι καθοδήγησαν την Μιλλούση στις περισσότερες και μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας της, και πλήθος κόσμου, που καταχειροκρότησε την τιμώμενη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Σπύρος Ερμίδης, παρέδωσε στην εμφανώς συγκινημένη Βασιλική Μιλλούση μια τιμητική πλακέτα, η οποία απεικονίζει το πρώτο δελτίο της ως αθλήτρια, το οποίο εκδόθηκε από την Ομοσπονδία το 1997.

Την ταμπέλα με την επιγραφή «Αίθουσα ενόργανης Βασιλική Μιλλούση» αποκάλυψε ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, μαζί με την ίδια την πρωταθλήτρια, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γυμναστικές επιδείξεις μικρών αθλητών και αθλητριών στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης