Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει και οι προπονήσεις των Πειραιωτών είναι καθημερινές στο Ρέντη, έστω κι αν προς το παρόν διεξάγονται με τη συμμετοχή μόλις έξι αθλητών.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» βρίσκονται ο Ανδρέας Ανδρεάδης, οι νεοαποκτηθέντες Γκέργκι, Χουσάι, Ριζόπουλος, Ασπιώτης, Τζιάβρας και οι προερχόμενοι από την ομάδα Νέων, Μαγγανάς, Στράτος, Δορδοκίδης, Ζωγραφάκης, που βοηθούν για να «βγαίνει» το πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ούγγρος ακραίος Ρόλαντ Γκέργκι, που αποκτήθηκε φέτος, έκανε δηλώσεις στην ιστοσελίδα του πειραϊκού σωματείου, μιλώντας για τους στόχους της ομάδας και στέλνοντας μήνυμα στους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους.

«Για εμένα είναι πολύ καλό βήμα στην καριέρα μου, ότι ήρθα εδώ στον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι η ομάδα είναι η καλύτερη στην Ελλάδα για αυτό θα παλέψουμε τους εγχώριους τίτλους που θέλουμε να τους κατακτήσουμε όλους αλλά και να διακριθούμε στο CEV Cup. Θα δώσουμε πολλά δυνατά παιχνίδια και ελπίζω ότι στο τέλος της σεζόν θα πανηγυρίσουμε», ανέφερε ο Γκέργκι.

«Φέτος στην Ευρώπη θα έχουμε δύσκολο έργο αφού αντιμετωπίζουμε τη Μόντενα στο πρώτο παιχνίδι, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο που έχει ενισχυθεί μεταγραφικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο θα παλέψουμε με όλες μας της δυνάμεις σε αυτά τα δυο παιχνίδια. Ελπίζω ότι οι φίλαθλοι θα είναι χαρούμενοι με εμένα γιατί θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε μέρα και σε κάθε αγώνα», συμπλήρωσε ο Ούγγρος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης