Με 23 νέα ονόματα εμπλουτίστηκε ο κατάλογος των αθλητών/τριών που έχουν δικαίωμα προπονήσεων σε αθλητικές εγκαταστάσεις, κατ΄ εξαίρεση των έκτακτων μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ.

Στη λίστα των 84 αθλητών/τριών που είχε δοθεί χθες στη δημοσιότητα, προστέθηκαν από την ΕΙΟ επιπλέον 17 ιστιοπλόοι, μεταξύ των οποίων και τα μεγάλα ονόματα του χώρου (Μάντης/Καγιαλής, Καραχάλιου, Μπεκατώρου, Κοκκαλάνης κ.α.), οι οποίοι απουσίαζαν από τον αρχικό κατάλογο της ομοσπονδίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προστέθηκαν επίσης τρεις αθλητές της σκοποβολής, καθώς και τρεις Κύπριοι αθλητές του στίβου που διαμένουν μόνιμα στη χώρα μας, μετά από σχετικό αίτημα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Για όλους τους δικαιούχους ετοιμάστηκαν από το ΟΑΚΑ ειδικές ονομαστικές κάρτες εισόδου, οι οποίες ισχύουν επίσης στο ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά και στο Καυτανζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης.

Οι αθλητές που προστέθηκαν στον κατάλογο είναι οι εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Παναγιώτης Μάντης, Παύλος Καγιαλής, Γιάννης Ορφανός, Βασίλης Παπουτσόγλου, Γιάννης Μιτάκης, Βασιλεία Καραχάλιου, Αιμιλία Τσουλφά, Αριάδνη Σπανάκη, Αγγελική Σκαρλάτου, Αναστάσιος Παναγιωτίδης, Ναταλία Ταμβακίδου, Παναγιώτης Καμπουρίδης, Στέλιος Νούτσος, Σοφία Μπεκατώρου, Αιμιλιανός Μόνος, Κατερίνα Διβάρη, Βύρωνας Κοκκαλάνης

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ: Γιάννης Γκογκολάκης, Εμμανουέλα Κατζουράκη, Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης

ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ: Κυριάκος Ιωάννου, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιώργος Κονιαράκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης