Εκτός βάθρου έμεινε τελικά η Βούλα Παπαχρήστου κατά την 3η και τελευταία ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στο Τορούν την Πολωνίας (4-7/3).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του τριπλούν, που μετέβη στο Τορούν με την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο (14.60μ), έχοντας καλύτερο άλμα στα 14.31μ (είχε επίσης 14.27μ, 14.20μ, 13.91μ και δύο άκυρες προσπάθειες) πήρε την πέμπτη θέση στον τελικό του αγωνίσματός της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι η Παπαχρήστου δεν κατάφερε επί πολωνικού εδάφους να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο, όπως έκανε στις δύο προηγούμενες διοργανώσεις (το 2019 στη Γλασκώβη πήρε το ασημένιο και το 2017 στο Βελιγράδι το χάλκινο).

Νικήτρια αναδείχθηκε η Πατρίτσια Μαμόνα από την Πορτογαλία με 14.53μ που είναι νέο εθνικό ρεκόρ, με δεύτερη την Ισπανίδα, νικήτρια το 2019, Άννα Πελετέριο με 14.52μ και τρίτη με την ίδια επίδοση την Γερμανίδα, Νέελε Έκχαρντ.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός, δεν υπάρχουν εύκολοι, όπως και φαβορί. Σήμερα δεν μου έβγαιναν τα άλματα, έκανα και τεχνικά λάθη, δέχθηκα ένα δυνατό χαστούκι.

Ως μια αθλήτρια που αγωνίζομαι τόσα χρόνια, μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα, μαζί με τον προπονητή μου να δω τα λάθη μου και να συνεχίσω. Προπονούμαι για να μπορώ να βρίσκομαι μέσα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και το καλοκαρί», είπε μετά τον αγώνα της η 32χρονη άλτρια του Γιώργου Πομάσκι.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης