O Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην αυριανή Τελετή Έναρξης των 1ων Ευρωπαϊκών Αγώνων, στο Μπακού.

Ένας τραυματισμός στο δάχτυλο, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, είναι αδύνατον να σταθεί εμπόδιο για τον πρωταθλητή Ευρώπης στη γυμναστική, ο οποίος θα ανταποκριθεί στην τιμή που του γίνεται, να κρατήσει την ελληνική σημαία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ακόμα και με ένα δάχτυλο να έχω μείνει, δεν χάνω αυτή τη μεγάλη τιμή. Θα κρατήσω τη σημαία ό,τι και να γίνει, αρκεί να έχω έστω ένα δάχτυλο διαθέσιμο» δήλωσε με έμφαση και πρόσθεσε:

«Η τιμή είναι τεράστια και, όταν το έμαθα ότι θα είμαι ο σημαιοφόρος της ομάδας, πραγματικά συγκινήθηκα. Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα μπει η ομάδα μας πρώτη στο στάδιο και σίγουρα είναι από αυτές που σου μένουν για πάντα στο μυαλό σου».

Ο Πετρούνιας χτύπησε στον παράμεσο του δεξιού χεριού του, σε μια άσκηση στο δίζυγο, στην τελευταία προπόνηση που έκανε στην Αθήνα, και πήγε στο Αζερμπαϊτζαν με δεμένο το δάχτυλο. Έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση και όπως ο ίδιος είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι ό,τι χειρότερο, γιατί για μένα αυτό το δάχτυλο μαζί με το μεσαίο είναι τα σημαντικότερα στο αγώνισμά μου τους κρίκους, καθώς πρόκειται για τα δύο δάχτυλα που μπαίνουν μέσα στο δερμάτινο θηκάκι και με το οποία ουσιαστικά κρατιέσαι στους κρίκους».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης