Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους του που δεν έχουν εισιτήριο να μην προσεγγίσουν το κλειστό του Αγίου Θωμά για τον δεύτερο τελικό του Λιγκ Καπ της ανδρικής ομάδας βόλεϊ με τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18.00).

Η σχετική ανακοίνωση:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η φετινή υπερπροσπάθεια που γίνεται στο τμήμα βόλεϊ ανδρών μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από έναν τίτλο μετά από δέκα χρόνια.

Όπως είναι λογικό, αυτό έχει φέρει ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων μας με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια ζήτηση για να παρακολουθήσουν τον αυριανό τελικό στον «Άγιο Θωμά».

Έχοντας, λόγω χωρητικότητας του γηπέδου, τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν αυστηρά 900 μέλη, τα εισιτήρια βγήκαν προς διάθεση μέσω ίντερνετ ώστε να διατεθούν με δικαιοσύνη και χωρίς διακρίσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευελπιστούμε ότι όλοι θα σεβαστείτε την ανωτέρω προσπάθεια που γίνεται από το τμήμα και δεν θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το γήπεδο άνευ εισιτηρίου, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους αθλητές μας να διεκδικήσουν τον τίτλο, αλλά και στους φιλάθλους μας να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια της ομάδας που τόσο αγαπάνε.

Καλή μας επιτυχία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης