«Ένα αστέρι γεννιέται»: αυτός είναι ο σχολιασμός του επίσημου λογαριασμού του Australian Open στο Twitter, αμέσως μετά τη μεγάλη νίκη του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, με 3-1 σετ (7-5,4-6,6-4,7-6).

Μία νίκη που εξασφάλισε στον 20χρονο Έλληνα πρωταθλητή συμμετοχή στον ημιτελικό του Australian Open, το πρώτο Grand Slam στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι μεγάλη έκταση στα ΜΜΕ της Αυστραλίας δόθηκε στην αποκάλυψη του ειδησεογραφικού πρακτορείου Wide World of Sports, ότι η Ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας είχε προσεγγίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά, όταν ήταν junior, προκειμένου να αγωνιστεί με την ομάδα Davis Cup της Αυστραλίας και να ενταχθεί στο πρόγραμμα τενιστών της ομοσπονδίας, όμως η απάντησή του ήταν αρνητική.

«Η ομοσπονδία της Αυστραλίας κάνει σπουδαία δουλειά και στηρίζει πολύ τους τενίστες της χώρας. Όμως, παίζοντας για τη χώρα μου, παίζοντας για την Ελλάδα, είναι η μεγαλύτερη τιμή που μπορώ να νιώσω» είπε Στέφανος Τσιτσιπάς σε σχετική ερώτηση του πρακτορείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης