Στη τελική ευθεία μπήκε η Εθνική Ανδρών Goalball για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Φινλανδίας, που θα διεξαχθεί στο Λάχτι από τις 31 Μάιου έως τις 7 Ιουνίου.

Η Εθνική «πέταξε» για το Ισραήλ όπου θα συμμετάσχει σε Κομπ προετοιμασίας και ο ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Ανάστος θα μπορέσει να βγάλει τα τελικά του συμπεράσματα λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προετοιμασία των διεθνών παικτών λόγω COVID-19 είναι ελλιπής, αφού αγωνιστικό πρόγραμμα δεν υπάρχει σχεδόν ένα χρόνο τώρα, που στη χώρα μας υπάρχει απραξία.

Τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή Αντώνη Ανάστου απηχούν τις σκέψεις της ομάδας: «Όλοι οι αθλητές μέχρι να βγουν από τα σπίτια τους ακολουθούν ένα βασικό πρόγραμμα με στόχο να κρατήσουν μια ικανοποιητική φυσική κατάσταση, με έμφαση στην αντοχή κατά το τελευταίο διάστημα της καραντίνας. Οι διεθνείς αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι μεγάλες με πρώτη αυτές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Φινλανδία και πηγαίνουμε σε αυτό το camps προετοιμασίας για να βρεθεί όλη η ομάδα μαζί ώστε να ανακτηθεί ο χαμένος χρόνος. Το ηθικό της ομάδας είναι καλό και οι αθλητές θέλουν να γυρίσουν πίσω στην πραγματικότητα που άφησαν».

Την Εθνική ομάδα συνοδεύει στο ταξίδι της ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστος Καλούδης, ο οποίος συνοδεύεται από τον διευθυντή της ΕΠΕ κ. Σάκη Κωστάρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής θα υπογράψει, αύριο, σύμφωνο συνεργασίας με την Ισραηλινή Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Στη Ναζαρέτ, την πόλη που θα υπογραφεί το Σύμφωνο συνεργασίας θα παραβρεθεί και ο πρόεδρος της Κυπριακής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Ανδρέας Καμαρλίγκος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης