Ο σπουδαίος Χρήστος Αερικός έκλεψε την παράσταση στον αγώνα Α’ Κατηγορίας που έγινε στο Ολυμπιακό Προπονητήριο στο ΟΑΚΑ «Ευαγγελία Ψάρρα», το Σάββατο και την Κυριακή 18 και 19 Ιουλίου.

Ο πρωταθλητής του Προμηθέα Πατρών για πρώτη φορά στην καριέρα του έριξε και τα έξι βέλη στο κέντρο του στόχου και πανηγύρισε τα έξι κεντρικά δεκάρια στο Σύνθετο Τόξο, εν μέσω αποθέωσης από τους υπόλοιπους τοξότες και τοξότριες που συμμετείχαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Αερικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 701 αφήνοντας δεύτερο τον εξαιρετικό Ανδρέα Ζαχαράκη που είχε 699 και τρίτο τον Σταύρο Κουμερτά με 691 και έδειξε ότι η επιστροφή του στο Σύνθετο Τόξο, αποδείχθηκε σωστή επιλογή.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίδοση μου, καθώς δείχνει ότι είμαι στο σωστό δρόμο. Ομολογώ ότι αυτό το διάστημα που δεν γίνονται αγώνες στο εξωτερικό, βρήκα την ευκαιρία και το χρόνο να προετοιμαστώ καλύτερα και πιστεύω ότι όταν ξαναρχίσουν οι διεθνείς αγώνες, θα είμαι σε καλή κατάσταση ώστε να πετύχω κάτι καλό. Ήρθε πιο νωρίς η επιστροφή του 700+ από ότι περίμενα! Ευχαριστώ πολύ όλους όσους πιστεύουν σε εμένα και να είναι σίγουροι ότι θα έρθουν πολλά 700αρια ακόμα», είπε ο Αερικός μετά τον αγώνα.

Πολύ καλή επίδοση και από τη Μάρθα Ανατολή Γκορίλα των Αχαιών στο Ολυμπιακό Τόξο γυναικών με 632 ενώ εξαιρετικά τα πήγε και ο Αντώνης Χριστόπουλος του Α.Ο. Στόχου στο Ολυμπιακό Τόξο εφήβων με 654. Στο Ολυμπιακό Τόξο ανδρών, πρώτευσε ο Αλέξανδρος Καραγεωργίου της Ελευσίνας με 628 και στο Σύνθετο Τόξο γυναικών, η Ελευθερία Βόκολου του Παναθηναϊκού με 659 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης