Το βλέμμα τους στον αγώνα κόντρα με την Ολλανδία, που θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (24/2), στην πόλη Γκούντα, για την προκριματική φάση του World League, έχουν ρίξει άπαντες στην Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών.

Δεδομένου ότι το Σαββατοκύριακο δεν έχουν προγραμματιστεί αγώνες πρωταθλήματος στην Α1, η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί του Σαββάτου στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας και το μεσημέρι της Κυριακής η εθνική θα προπονηθεί στα Βοτσαλάκια. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αναχωρήσει για Ολλανδία το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας (μέσω Ρώμης).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Μορφέσης, κάλεσε για την προετοιμασία 20 πολίστριες, που είναι οι Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μικαέλα Καλογεράκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Βιργινία Νιαρχάκου, Μαρία Σώρα (Ολυμπιακός), Έλενα Κούβδου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Ελένη Ξενάκη, Τίνα Κοντογιάννη (Βουλιαγμένη), Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαρία-Ελένη Μιμίδη, Μαρία Πάτρα (Γλυφάδα).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης