Το πρωί της Κυριακής θα συγκεντρωθεί στα γραφεία της ΚΟΕ η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών, ενόψει του αγώνα της Τρίτης με τη Γερμανία στον Πειραιά, στο πλαίσιο των προκριματικών του World League.

Ο Γιώργος Μορφέσης κάλεσε για προετοιμασία 21 παίκτριες, που είναι οι Xρυσούλα Διαμαντοπούλου, Άλκηστη Αβραμίδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Μαρία Σώρα, Μικαέλα Καλογεράκου, Βιργινία Νιαρχάκου (Ολυμπιακός), Αντιγόνη Ρουμπέση, Χριστίνα Τσουκαλά, Έλενα Κούβδου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Έλενα Ξενάκη (Βουλιαγμένη), Νικολέτα Ελευθεριάδου, Μαρία Πάτρα, Μαρία-Ελένη Μιμίδη (Γλυφάδα), Κυριακή Στρατιδάκη (Τρίτων Αμαρ.), Νόρμα Φραγκιουδάκη (Εθνικός).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διεθνείς θα υποβληθούν το πρωί της Κυριακής σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα προπονηθούν στα Βοτσαλάκια του Πειραιά. Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ», όπου την Τρίτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με τη Γερμανία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης