Πρωτόγνωρες σκηνές καταγράφηκαν στο Κιλκίς το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου. Αθλητές του ΠΑΟΚ, της Ευκαρπίας, αλλά και άλλων σωματείων της αντιπολίτευσης στάθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Πιλίδη, παρεμπόδισαν τη διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών και με πανό ζητούσαν την παραίτηση του Δ.Σ και την απομάκρυνση του πρώην ολυμπιονίκη και προέδρου, νυν συμβούλου της ομοσπονδίας, Κώστα Θάνου.

Όπως καταγγέλλουν «συμπεριφέρθηκε βάναυσα στον Πιλίδη». Το Σάββατο υπήρξαν φραστικές επιθέσεις προς τα μέλη της διοίκησης, ζητώντας τους να παραιτηθούν, ενώ την Κυριακή η κατάσταση ξέφυγε καθώς επιτέθηκαν επίθεση κατά του ομοσπονδιακού προπονητή και δις ολυμπιονίκη Αμιράν Καρντάνοφ και μάλιστα από γνωστό προπονητή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Καρντάνοφ δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο και χρειάστηκε η παρέμβαση των πιο ψύχραιμων για να μην ξεφύγει… τελείως η κατάσταση. Μέλη της διοίκησης πήγαν στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε όσα έγιναν στο κλειστό του Κιλκίς.

Η αστυνομία έφτασε στο χώρο, ωστόσο ο πρόεδρος της ΕΛΟΠ, Στέργιος Λεωνάκης, ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην μπουν μέσα στο γήπεδο  για να μην χειροτερέψει η κατάσταση.

Το πρωτάθλημα διεκόπη και η ομοσπονδία θα συνεδριάσει άμεσα επί του θέματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης