Τα φαινόμενα βίας στους αθλητικούς χώρους εξαπλώνονται στην Ελλάδα και «χτυπούν» ακόμη και σε αγώνες που δεν μπορούν επ΄ ουδενί να χαρακτηριστούν ως επίφοβοι. Αυτό που συνέβη στη Γλυφάδα, στην αναμέτρηση του τοπικού ΑΝΟΓ με τον Εθνικό για τη Β΄ φάσης της Α΄ εθνικής γυναικών στην υδατοσφαίριση, είναι πρωτοφανές, δεδομένου ότι δεν εμπλέκεται κάποιο από τα «μεγάλα» σωματεία της χώρας.

Οκτώ δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αμέσως αφότου η Χατζηκυριακάκη ισοφάρισε σε 11-11 για την ομάδα του Πειραιά, ένας άγνωστος κατέβηκε από την εξέδρα, πλησίασε τον διαιτητή Ποσποτίκη και τον έριξε μέσα στην πισίνα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι φυσικό, το παιχνίδι διακόπηκε και η τύχη του θα κριθεί στα γραφεία του αθλητικού δικαστή, ενώ είναι άξιον απορίας πώς θα συνεχιστούν τα παιχνίδια του ομίλου της Β΄ φάσης, που είναι προγραμματισμένα στο ίδιο κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το άλλο ματς της πρεμιέρας φιλοξενήθηκε στο κολυμβητήριο της Πεντέλης, με το Νηρέα Χαλανδρίου να επικρατεί 10-8 της Λάρισας. Στον όμιλο μετέχει και ο ΝΟ Ρεθύμνου, που σήμερα είχε ρεπό.

Το πρόγραμμα του α΄ γύρου του ομίλου:

Παρασκευή 31/1 (1η αγωνιστική)

Λάρισα-Νηρέας Χαλ. 8-10

Εθνικός-Γλυφάδα διακοπή

Ρεπό: Ρέθυμνο

Σάββατο 1/2 (2η αγωνιστική)

11.00 Γλυφάδα-Λάρισα

12.00 Ρέθυμνο-Εθνικός

Ρεπό: Νηρέας Χαλ.

Σάββατο 1/2 (3η αγωνιστική)

17.30 Νηρέας Χαλ.-Γλυφάδα

18.30 Λάρισα-Ρέθυμνο

Ρεπό: Εθνικός

Κυριακή 2/2 (4η αγωνιστική)

10.00 Ρέθυμνο-Νηρέας Χαλ.

11.00 Εθνικός-Λάρισα

Ρεπό: Γλυφάδα

Κυριακή 2/2 (5η αγωνιστική)

16.00 Γλυφάδα-Ρέθυμνο

17.00 Νηρέας Χαλ.-Εθνικός

Ρεπό: Λάρισα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης