O Δημήτρης Ανδρεόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού, παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της Volleyleague.

«Από την ήττα δεν είσαι ποτέ ευχαριστημένος. Από όλα τα ματς κάτι κερδίζουμε. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν είμαστε το φαβορί, είμαστε το αουτσάιντερ και ο βαθμός είναι ικανοποιητικός. Παρόλα αυτά έχουμε την “τρέλα” να θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα», είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» και αναφέρθηκε στον Μιχάλ Καμίνσκι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν έχω προβληματισμό. Ο Καμίνσκι είναι σπουδαίος παίκτης. Έχει βοηθήσει όσο και οι υπόλοιποι. Το θέμα με τον “Μιχάλη” είναι ότι έχει πρόβλημα τραυματισμού και χάνει πολλές προπονήσεις. Είναι πολύ δύσκολα και για την ομάδα και για τον ίδιο. Σε αυτό το πνεύμα αποφασίσαμε, χωρίς κανένα κόστος, να ενισχύσουμε την ομάδα για να βοηθήσουμε τον Μιχάλη και να βοηθηθεί και η ομάδα. Βλέποντας ότι έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, η ομάδα ενισχύεται. Είναι σημαντικό ότι έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο και δεν κοιτάμε προς τα κάτω».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης