Πραγματοποιώντας ένα από τα καλύτερα ματς της καριέρας του, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έκανε το 2Χ2 στο ATP Finals και πήρε πανηγυρικά το «εισιτήριο» για τους «4» του τουρνουά για πρώτη φορά στην καριέρα του, όντας ο δεύτερος που το πέτυχε μετά τον Ντόμινικ Τιμ.

Ο Ρώσος νίκησε με 2-0 σετ τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά το US Open και το Roland Garros έμεινε εκτός από τη διεκδίκηση ενός ακόμη σπουδαίου τροπαίου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος Μεντβέντεφ με την εμφάνιση που έκανε, μετά από αυτή της πρεμιέρας επί του Ζβέρεφ, έδειξε ότι είναι ικανός όχι μόνο να φτάσει στον τελικό, αλλά και να κατακτήσει τον τίτλο. Το 6-3, 6-3 επί του «Νολε» του χάρισε την πρώτη θέση στον όμιλο «Τόκιο 1970», χάρις στο θαυμάσιο σερβίς του και στα δύο σετ. Η επικράτησή του επί του Σέρβου ήταν η 3η επί συνόλου επτά αναμετρήσεων μεταξύ τους και δείχνει ξεκάθαρα ότι σε καμία περίπτωση δεν φοβάται το μεγάλο αθλητή που έχει απέναντί του.

Πλέον, ο Τζόκοβιτς βρίσκεται πια ακριβώς στην ίδια θέση με πέρσι, όταν έχασε από τον Τιμ στην 2η αγωνιστική και έπαιζε «τελικό» για την πρόκριση με τον Ρότζερ Φέντερερ (από τον οποίο έχασε). Τώρα θα κάνει το ίδιο απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ την Παρασκευή με τον νικητή (με οποιοδήποτε σκορ) να περνά στα ημιτελικά!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης