Άρση Βαρών: «Τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ψέματα του Σαμπάνη και της Ομάδας Συκοφάντησης»

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:02
Άρση Βαρών: «Τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα ψέματα του Σαμπάνη και της Ομάδας Συκοφάντησης»

Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας όσα της προσάπτει ο Λεωνίδας Σαμπάνης. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Φαίνεται ότι τα ψέματα είναι «μεταδιδόμενη νόσος» που κολλάει πιο γρήγορα και από τον κορωνοϊό, στην ομάδα " διάσωσης ''. Μετά τα ψέματα του κ. Γέροντα , σειρά πήρε ο κ. Λεωνίδας Σαμπάνης, όπου σύμφωνα με την απάντηση του την περίοδο 1/1/2017 έως 31/12/2017 ο πρώην συνεργάτης της ομοσπονδίας είχε επιπλέον των παγίων στους λογαριασμούς της COSMOTE 2,18€…

Αλλά ο «κλέφτης» και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται, λέει ο ελληνικός λαός. Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών - με ιδιαίτερο αίσθημα ευθύνης- για να καταλάβει κι ο κόσμος την αλήθεια - παρουσιάζει ΔΥΟ (2) μόνο λογαριασμούς του κ. Σαμπάνη την περίοδο 22/4/2017 με 21/6/2017. Σε δύο μόνο μήνες ο κ. Σαμπάνης είχε λογαριασμούς του κινητού του τηλεφώνου επιπλέον των παγίων της Ομοσπονδίας 1.484€. Την περίοδο δηλαδή που ο κ. Σαμπάνης δήλωσε με θράσος και ψεύτικα στοιχεία ότι χρέωσε επιπλέον την Ομοσπονδία με δύο ευρώ, την χρέωσε πραγματικά 1.484€!!!!, τα οποία φυσικά και εξόφλησε η Ομοσπονδία, προκειμένου να συνεχιστεί η χορηγία της COSMOTE.

Η ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν είναι για τους ψεύτες και συκοφάντες, που έχουν το θράσος να λένε «ντροπή» στον τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη και πρόεδρο της ΕΟΑΒ Πύρρο Δήμα, που στο άθλημα έχει φέρει πάρα πολλές χορηγίες ( μεταξύ των οποίων και την συγκεκριμένη της COSMOTE ) και να αποποιούνται των ευθυνών τους με πλαστά στοιχεία.

Φαίνεται ότι τα ψέματα και η αχαριστία είναι το αγαπημένο σπορ της ομάδας συκοφάντησης».

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021, 16:04