Ο αγώνας του Πάτρικ Ντέι με τον Τσαρλς Κόνγουελ έμελλε να είναι μοιραίος για τον πρώτο. Ο 27χρονος στις 12 Οκτωβρίου έχασε το παιχνίδι στον δέκατο γύρο με νοκ-άουτ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όμως πέντε ημέρες μετά απεβίωσε.

Αφού βρέθηκε στο έδαφος από το χτύπημα του Κόνγουελ, ο Ντέι έχασε τις αισθήσεις του. Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο ο αγώνας στο Σικάγο ήταν και ο τελευταίος του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προπονητικό team και οι συγγενείς του Ντέι συγκεντρώθηκαν στην κλινική όπου νοσηλευόταν ο αθλητής για να τον αποχαιρετήσουν.

«Ήταν περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, τους στενούς φίλους και τα μέλη της ομάδας του, συμπεριλαμβανομένου του μέντορα, φίλου και προπονητή του, Τζόε Χίγκινς. Εκ μέρους της οικογένειας του Πάτρικ, είμαστε ευγνώμονες για τις προσευχές, την υποστήριξη και τα σημάδια αγάπης για τον Πατ από την ημέρα που τραυματίσθηκε» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λου Ντι Μπέλα, εκπρόσωπος του εκλιπόντος και διοργανωτής του μοιραίου αγώνα.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Ντέι έγινε ο τέταρτος πυγμάχος που έχασε τη ζωή του μέσα στο 2019, μετά τους Μαξίμ Νταντάσεφ, Ούγκο Σαντιγιάν και Μπόρις Στάντσοφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης