Τέσσερις επίσημους αγώνες χρειάστηκε η Σέλλεϊ Άντερσον στη Volleyleague για να πάρει και το πρώτο της βραβείο MVP. Η Αμερικανίδα πασαδόρος ήταν η μαέστρος του Πορφύρα στη μεγάλη νίκη επί του Άρη με 3-2 σετ και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της στο άκουσμα της είδησης για την ανάδειξή της ως πολυτιμότερη αθλήτρια της αγωνιστικής.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στο γήπεδο όλες μας και αυτό βγαίνει στους αγώνες. Απέναντι στον Άρη παίξαμε πολύ καλά και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αυτή τη νίκη» σχολίασε στο volleyball.gr η νεαρή πασαδόρος του Πορφύρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άντερσον με το που τελείωσε τις σπουδές της στο Irvine College στη Καλιφόρνια, αποφάσισε να αφήσει το βόλεϊ για έναν χρόνο, κάτι που δεν άργησε να το μετανιώσει.

«Ήθελα να ξεκουραστώ για έναν χρόνο και δεν έπαιζα βόλεϊ, όμως γρήγορα μου έλειψε πολύ το παιχνίδι και η αδρεναλίνη του αθλητισμού. Ήθελα να αγωνιστώ και πάλι, με προσέγγισε ο Πορφύρας και με έπεισε να έρθω στην Ελλάδα για να παίξω επαγγελματικά και είμαι ενθουσιασμένη για αυτή την απόφαση. Είναι η δεύτερη φορά που έρχομα ιστην Ελλάδα και την έχω αγαπήσει. Η πρώτη ήταν πριν κάποια χρόνια για διακοπές και πήγα Αθήνα, Πάτρα και Ζάκυνθο».

Στον ελεύθερό της χρόνο, η 23χρονη Σέλλεϊ προπονεί το… μέλλον του Πορφύρα. «Μου αρέσει γενικά να βρίσκομαι γύρω από μικρά παιδιά και ειδικά αν παίζουμε και βόλεϊ είναι το καλύτερο. Χαίρομαι πολύ που ο Πορφύρας μου δίνει την ευκαιρία να προπονώ μικρά παιδιά για να τα κάνω να αγαπήσουν το βόλεϊ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κλείνοντας, η Σέλλεϊ Άντερσον αφιέρωσε το πρώτο της βραβείο MVP στο αγόρι της στις ΗΠΑ που την έπεισε να έρθει στην Ελλάδα για να παίξει βόλεϊ, καθώς και στις συμπαίκτριές της στον Πορφύρα.

«Το βόλεϊ είναι το πλέον ομαδικό άθλημα και δεν θα είχα πάρει το βραβείο της MVP χωρίς τις συμπαίκτριές μου. Θέλω επίσης να το αφιερώσω στο αγόρι μου στην Αμερική, που με στήριξε στο όνειρό μου να παίξω βόλεϊ επαγγελματικά στην Ευρώπη».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης