Βαριά ήττα γνώρισε η Έμα Ραντουκάνου στην πρώτη της εμφάνιση μετά τον θρίαμβο στη Νέα Υόρκη.

Η 18χρονη Βρετανίδα έχασε με 6-2, 6-4 από την Αλιακσάντρα Σάσνοβιτς στον δεύτερο του Indian Wells και αποχαιρέτησε άδοξα την Καλιφόρνια. Μπορεί να φάνηκε αχτύπητη στο US Open, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη η ζωή στο tour, ειδικά για ένα κορίτσι που κάνει τα πρώτα βήματα στην επαγγελματική του καριέρα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Λευκορωσίδα θα συναντήσει στο τρίτο γύρο τη Σιμόνα Χάλεπ, που άφησε εκτός με 7-6(2), 6-1 τη Μάρτα Κόστγιουκ.

Σε αντίθεση με τη Ραντουκάνου, μια χαρά ξεκίνησε τη διοργάνωση η φιναλίστ της Νέας Υόρκης Λέιλα Φερνάντες, που ξεπέρασε με 6-2, 6-3 το εμπόδιο της Αλιζέ Κορνέ και θα παίξει στη συνέχεια με την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, φιναλίστ του φετινού Roland Garros.

Στο ύψος της στάθηκε και η Ελίνα Σβιτολίνα, που νίκησε με 6-2, 7-5 την Τερέζα Μαρτίντσοβα και θα αναμετρηθεί με τη Σοράνα Κιρστέα, ενώ η Ίγκα Σβιόντεκ παίζει με τη Βερόνικα Κουντερμέτοβα μετά το 6-1, 6-3 επί της Πέτρα Μάρτιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βικτόρια Αζαρένκα, τέλος, είδε τη Μάγκντα Λινέτ να εγκαταλείπει τον αγώνα τους στο 7-5, 3-0 και έκλεισε μεγάλο ραντεβού στον τρίτο γύρο με την Πέτρα Κβίτοβα, που επικράτησε εύκολα της Αράντσα Ρους με 6-2, 6-2.

Θυμίζουμε ότι περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής (10/10) ξεκινάει την προσπάθειά της στην Καλιφόρνια η Μαρία Σάκκαρη, που θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελβετίδα Bικτόρια Γκόλουμπιτς στον δεύτερο γύρο.

Σε ό,τι αφορά τους άνδρες, ο Άντι Μάρεϊ υπέταξε με 6-3, 6-2 τον Αντριάν Μαναρινό και θα συναντήσει στον δεύτερο γύρο τον Κάρλος Αλακαράθ, τον «δήμιο» του Στέφανου Τσιτσιπά στη Νέα Υόρκη. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θα κάνει αύριο πρεμιέρα στη διοργάνωση και ο πρώτος του αντίπαλος είναι ο Ισπανός Πέδρο Μαρτίνεθ.

Απόψε ρίχνονται στη μάχη οι Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Κάσπερ Ρουντ.

Πηγή: SDNA

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης