Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 33-31 της Ντράμεν, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, για τη φάση των “16” του Τσάλεντζ Καπ, που διεξήχθη το Σάββατο στο «Γ. Κασιμάτης».

Μολονότι το συγκρότημα του Δημητρούλια είχε απέναντί του μία πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα της Νορβηγίας, έχοντας μάλιστα στο παλμαρέ της την κατάκτηση του Τσάλεντζ Καπ το 1996, κάνοντας κατάθεση ψυχής στο γήπεδο κατάφερε να πάρει τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον τα πάντα θα κριθούν στον επαναληπτικό της 15ης Φεβρουαρίου στη Νορβηγία, όπου η «Ένωση» θα πάει για να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ.

Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να παίζουν σε υψηλό ρυθμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Νορβηγοί προηγήθηκαν 18-17 στο ημίχρονο και 24-23 στο 39΄, αλλά στη συνέχεια ο «Δικέφαλος» με ένα σερί 4-0 και με τον τερματοφύλακα Κοσάνοβιτς να ανεβάζει την απόδοσή του, κατεβάζοντας τα… ρολά, πέρασε μπροστά 27-24.

Η Ντράμεν ισοφάρισε 30-30, τρία λεπτά πριν τη λήξη, αλλά τα γκολ των Μυλωνά και Μπουνέτα έδωσαν ξανά προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Μάλιστα ο Μυλωνάς διαμόρφωσε με φάουλ σε «νεκρό» χρόνο το τελικό 33-31, πετυχαίνοντας ένα τέρμα, που ενδεχομένως να αποδειχθεί «χρυσό» για την ομάδα του.

Το φάουλ που μετέτρεψε σε γκολ ο Μυλωνάς στην εκπνοή του αγώνα:

 

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Αραμπατζής 6, Δομπρής 1, Μωραϊτης, Ζαμπούνης, Νικολαϊδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 8, Πλάθα 2, Φλορίδο 5, Γιάκομπσεν 3, Παπαδιονυσίου, Άρσιτς, Μπουνέτα 8, Γιόσμου, Κριτσιοτόιου, Κεδέρης

ΝΤΡΑΜΕΝ (Κρίστιαν Κιέλινγκ): Άαλμπεργκ 7, Λάρχολμ 5, Χίκερουντ 1, Χάιερεν, Μπόιλεσεν 3, Πέντερσεν 3, Βαγκ 1, Χόργκεν 5, Μπεχ, Ολαφσον 2, Θόρσμπιε 1, Λιλέλιεν 1, Χάνσεν 2

 

Οι παίκτες της ΑΕΚ πανηγυρίζουν μαζί με τον κόσμο τους:

 

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Δημήτρης Δημητρούλιας (προπονητής ΑΕΚ)

 

 

Αλέξης Αλβανός (βοηθός προπονητή της ΑΕΚ και τεχνικός της ομάδας Νέων του συλλόγου)

 

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης

Και οι παίκτες των υποδομών της ΑΕΚ ήταν στο πλευρό της ανδρικής ομάδας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης