Μετά από μία σύντομη συζήτηση στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου έληξε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2015 έως σήμερα.
Εξερχόμενος ο Πάνος Καμμένος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε λακωνικά «εξήγησα στον πρωθυπουργό πως για το Μακεδονικό θέμα οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση» και πρόσθεσε λίγο αργότερα πως «λεπτομέρειες για τις κινήσεις του ιδίου και των ΑΝΕΛ θα δοθούν στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στις 12.00».

Οι δηλώσεις του Πάνου Καμμένου έπειτα από την ολοκλήρωση της συνάντησης με τον Αλ. Τσίπρα:

Στις 10.28 πέρασε το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, όπου είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Η είσοδος του Π. Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου:

Η είσοδος του Αλ. Τσίπρα στο Μαξίμου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός επικοινώνησε το μεσημέρι του Σαββάτου με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον κάλεσε να συναντηθούν σήμερα το πρωί.

Μετά το τέλος της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Καμμένος έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 12.00 στο ξενοδοχείο Royal Olympic Hotel στους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Διαβάστε επίσης:

Πηγή φωτό: EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης