Δύο νέα κορίτσια θριάμβευσαν για διαφορετικούς λόγους στα δύο ριάλιτι- διαγωνισμούς που εγκλώβισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την τελευταία περίοδοΔύο νέα κορίτσια θριάμβευσαν για διαφορετικούς λόγους στα δύο ριάλιτι-διαγωνισμούς που εγκλώβισαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού την τελευταία περίοδο. Η Λεμονιά Μπέζα, ένα αυθεντικό ταλέντο από τον Βόλο, με σπάνια φωνή, και η Ειρήνη Νουνέ Καζαριάν, μία κοπέλα από την Αρμενία, η οποία κατάφερε με τα προσόντα της και την εξωτική της ομορφιά να κυριαρχήσει στην τηλεοπτική αναμέτρηση για την ανάδειξη τοπ μοντέλων μόδας.

Το «αηδόνι» από τον Βόλο όντως εντυπωσίασε. Η Λεμονιά Μπέζα αναδείχθηκε το βράδυ της Πέμπτης η μεγάλη νικήτρια του εφετινού μουσικού talent show «The Voice», καθώς ήταν αυτή που συγκέντρωσε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού.

Η νεαρή σοπράνο, η οποία διαγωνίστηκε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος «πνίγηκε» μέσα στις αγκαλιές των συμπαικτών της.

Η Λεμονιά, με μία φωνή υψηλών προδιαγραφών και μεγάλη γκάμα μουσικών εκφράσεων, από νωρίς φάνηκε να έχει προβάδισμα. Χαρακτηριστική ήταν και η αναφορά του coach της Κωστή Μαραβέγια, ο οποίος αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο νικητής του διαγωνισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από τις παριζιάνικες μουσικές λυρικές σκηνές στα ρεμπετάδικα στα παλιά του Βόλου, σε απανταχού τζαζ στέκια της Ελλάδας. Αυτή είναι η δύναμή της, γι’ αυτό την αγαπώ. Θα κάνω ιδιαίτερη μνεία σε αυτήν την πόλη, γιατί την αγαπώ πάρα πολύ, τον Βόλο, ο οποίος έχει από τα καλύτερα μουσικά σχολεία στην Ελλάδα, έχει πάρα πολλούς μεγάλους καλλιτέχνες που έχουν βγει ”Εστουδιαντίνα”, μια καταπληκτική ορχήστρα και πραγματικά χαίρομαι να έρχονται παιδιά από μουσικά σχολεία και να έρχονται στο Voice και να συνεχίζουν τις μουσικές τους επιδόσεις εδώ» είπε για τη Λεμονιά ο Κωστής Μαραβέγιας αμέσως μετά την τελευταία της ερμηνεία στον τελικό του διαγωνισμού που καθήλωσε το κοινό.


H πρώτη ερμηνεία της Λεμονιάς που της χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό του «The Voice»:

Η δεύτερη ερμηνεία της Λεμονιάς που την ανέδειξε νικήτρια:

Η Λεμονιά Μπέζα εκτός από τη δόξα κέρδισε ένα δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI Universal και ένα αυτοκίνητο.

Τι έγινε στον τελικό του «Τhe Voice»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι οκτώ καλύτερες φωνές του εφετινού «Voice of Greece» ανταγωνίστηκαν σε έναν συναρπαστικό τελικό. Μόνο ένας, όμως, μπορούσε να κερδίσει τον τίτλο του νικητή και το χρυσό συμβόλαιο που τον συνοδεύει.

Όλοι οι coaches εκπροσωπήθηκαν με τουλάχιστον έναν παίκτη από τη δική τους ομάδα στον τελικό του «Voice of Greece». Τις πιο πολλές συμμετοχές, τρεις, είχε η ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Θυμίζουμε ότι οι διαγωνιζόμενοι που κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και τη διεκδίκηση του επάθλου ήταν: από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια η Λεμονιά Μπέζα και η Μαρία Ιερωνυμάκη, από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ο Ζάχος Καραμπάσης, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου η Αριάδνη Νεoφύτου, η Κλαυδία Παπαδοπούλου και ο Αλέξης Πρεβενάς και τέλος από την ομάδα του Σάκη Ρουβά η Μαρίνα Τζιάνγουιρθ και ο Λούης Παναγιώτου.

Όλοι οι coaches τραγούδησαν ζωντανά και παρέσυραν το κοινό σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης έκλεψε για ακόμη μία φορά την παράσταση, όπως κάθε χρόνο, με το χιούμορ και τις ετοιμόλογες απαντήσεις του, όπως φαίνεται και στα post που κοινοποιήθηκαν στη σελίδα του διαγωνισμού στο Facebook.
Οι coaches τραγουδούν το White Christmas:

Το καθιερωμένο τραγούδι – έκπληξη του Γιώργου Καπουτζίδη:

H τελική τετράδα στις προτιμήσεις του κοινού στο πρώτο μέρος της διαδικασίας ήταν: ο Λούης Παναγιώτου, η Μαρία Ιερωνυμάκη, η Μαρίνα Τζιάγουιρθ και η Λεμονιά Μπέζα, διαψεύδοντας τα προγνωστικά που ήθελαν την Κλαυδία Παπαδοπούλου ως ένα από τα φαβορί. Ο Πάνος Μουζουράκης παρηγόρησε τον Ζάχο Καραμπάση που είχε γενέθλια, τραγουδώντας του με τους υπόλοιπους κριτές το «Happy birthday» πάνω στη σκηνή.
Στη συνέχεια η τελική τετράδα τραγούδησε για ακόμη μία φορά.
Τελικά, το κοινό ανέδειξε νικήτρια στη δεύτερη φάση της ψηφοφορίας τη Λεμονιά Μπέζα!
Η στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοινώνει το όνομα που κατέκτησε την κορυφή του «The Voice»:


Ειρήνη Νουνέ Καζαριάν, η καλλονή νικήτρια του Next Top Model
Η Ειρήνη Νουνέ Καζαριάν, 21 ετών, με καταγωγή από την Αρμενία, κατέκτησε τον τίτλο του τοπ μόντελ στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να κατακτήσει τις πασαρέλες και του εξωτερικού. Μελαχρινή καλλονή, με τεράστια καταπράσινα μάτια και κορμί με τέλειες αναλογίεςΗ Ειρήνη Νουνέ Καζαριάν, 21 ετών, με καταγωγή από την Αρμενία, κατέκτησε τον τίτλο του τοπ μόντελ στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να κατακτήσει τις πασαρέλες και του εξωτερικού. Μελαχρινή καλλονή, με τεράστια καταπράσινα μάτια και κορμί με τέλειες αναλογίες.

Η όμορφη Ειρήνη Νουνέ από την ηλικία των 12 είχε όνειρό της να γίνει μοντέλο. Εννέα χρόνια μετά αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα ενός πρακτορείου. Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη της στο ριάλιτι μόδας, το GΝΤM. Ξεκίνησε ως το απόλυτο αουτσάιντερ και κέρδισε τόσο τις ψήφους της κριτικής επιτροπής όσο και του κοινού.

Η Νουνέ, όπως είναι το δεύτερό της όνομα, βρέθηκε στις auditions του GNTM και εντυπωσίασε τους κριτές (Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Δημήτρη Σκουλό). Τα τέσσερα «ναι» ήταν αναμενόμενα.

Η Ειρήνη έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και με επιμονή κατάφερε αυτό που στην αρχή φάνταζε άπιαστο. Η εμπιστοσύνη που έδειξαν οι κριτές στις ικανότητές της μεταμόρφωσαν την Ειρήνη σε ένα μοντέλο επαγγελματία του χώρου. Σταμάτησε τις γκρίνιες, δούλεψε και νίκησε.

Η νικήτρια του GNTM εκτός από το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ κέρδισε και ένα «χρυσό» συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό.

Οι πρώτες της δηλώσεις μετά τη νίκη της

«Αγαπημένοι μου φίλοι, εσείς όλοι που με στηρίξατε και με φέρατε στην κορυφή, δεν έχω να πω πολλά, μόνο ένα γεμάτο, δυνατό και ουσιώδες ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου.


»Τα μηνύματά σας, ο ενθουσιασμός σας, οι ψήφοι σας, γιατί πιστέψατε σε εμένα και στην προσωπικότητά μου, με κάνουν να χαμογελώ και να πιστεύω πως η σκληρή δουλειά που έριξα όλο αυτόν τον καιρό μακριά από την οικογένειά μου και τους φίλους μου απέδωσαν καρπούς και απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια, όλους εσάς που είστε δίπλα μου όλο αυτόν τον καιρό.

»Ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω στους κριτές @vickykaya_ @skoulos @ilianapapageorgiou @angelosbratis αλλά και στις @genevievevv @elena_hristopoulou που πίστεψαν σε εμένα και με τη πολύτιμη βοήθειά τους και τις συμβουλές τους κατάφερα να νιώθω έτοιμη να αντιμετωπίσω κάθε πρόκληση και σίγουρη για τον εαυτό μου, και πάνω από όλα να έχω όλα τα εφόδια για ένα δυνατό ξεκίνημα σε μια καριέρα που πάντα ονειρευόμουν» έγραψε η Ειρήνη Καζαριάν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το φωτογραφικό άλμπουμ της νικήτριας του GNTM

Η Ειρήνη Καζαριάν, το κορίτσι με την εξωτική ομορφιά, κατέκτησε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model και πλέον όλοι οι δρόμοι ανοίγονται μπροστά της. Δείτε τη νικήτρια του Next Top Model σε 10 «καυτά» κλικ.


Φωτογραφίες: Δημήτρης Βέργης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης