Mεγάλη ανατροπή στην υπόθεση της κλοπής σε βάρος του Βολιώτη Γιώργου Δεληγεώργη, καθώς σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο ίδιος φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία ότι εκλάπησαν από το σπίτι του 50.000 ευρώ και όχι 1,3 εκατ. ευρώ, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Όλα όσα είχαν γίνει γνωστά ανατρέπονται έπειτα από δηλώσεις του αδελφού του Γιώργου Δεληγεώργη, Νικόλα, ο οποίος μιλώντας στο TRT ανέφερε ότι η καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο συγγενής του αφορά στο ποσό των 50.000 ευρώΌπως είχαν μεταδώσει αρχικά κάποια τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Δεληγεώργης είχε δηλώσει ότι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς άγνωστοι είχαν παραβιάσει την είσοδο του σπιτιού του και έκλεψαν τεράστιο χρηματικό ποσό και λίρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, φερόταν να είχε δηλώσει ότι του έκλεψαν 1,3 εκατ. ευρώ και 400 χρυσές λίρες.

Σύμφωνα με το e-thessalia, αργότερα η κατάθεση του Γιώργου Δεληγεώργη άλλαξε, όταν διαπίστωσε ότι κλάπηκαν περισσότερες.

Δήλωσε, δε, ότι εκλάπησαν 900 λίρες που ήταν κρυμμένες στο παραλιακό διαμέρισμα της οικογένειας όπου ζούσε ο 92χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα όσα είχαν γίνει γνωστά ανατρέπονται έπειτα από δηλώσεις του αδελφού του Γιώργου Δεληγεώργη, Νικόλα, ο οποίος μιλώντας στο TRT ανέφερε ότι η καταγγελία που έκανε στην αστυνομία ο συγγενής του αφορά στο ποσό των 50.000 ευρώ και 900 λίρες. Ο ίδιος ανέφερε ότι δεν γνώριζε πόσα χρήματα είχε στο σπίτι του ο αδελφός του.

Μάλιστα, επέμενε πως δεν γνώριζε από πού προήλθε η διαρροή για το 1,3 εκατ. ευρώ και τις λίρες. Όπως δήλωσε, την ίδια απορία έχει και η αστυνομία!

Ωστόσο, συμπλήρωσε πως οι λίρες εντοπίστηκαν προφανώς από μηχάνημα, παρότι νωρίτερα υποστήριξε πως δεν γνώριζε αν υπήρχαν και πόσες.

Παράλληλα, η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper έχει πληροφορίες που δίνουν άλλη διάσταση στην υπόθεση. Το εν λόγω μέσο επικαλούμενο πηγές του περιβάλλοντος των δύο αδελφών ανεβάζει το ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ και μιλά για χιλιάδες λίρες.

Το thenewspaper τονίζει πως οι Γιώργος και Νικόλας Δεληγεώργης είχαν κάνει ανάληψη του ποσού από την τράπεζα πριν επιβληθούν τα capital controls.

Πάρα ταύτα, το e-thessalia.gr αναφέρεται σε σπασμένο ομόλογο της οικογένειας Δεληγεώργη, τονίζοντας μάλιστα ότι η αστυνομία προσανατολίζεται στην άμεση άρση του τραπεζικού απορρήτου, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης