Oι δύο γυναίκες στη ζωή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η νυν και η πρώην σύζυγός του βρέθηκαν την Τετάρτη ενώπιον των Ελβετών δικαστών οι οποίοι ερευνούν τις «τρύπες» του τραπεζικού τους συστήματος που χρησιμοποιήθηκαν για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Στους Ελβετούς δικαστικούς λειτουργούς κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου (Έδωσε -ενώπιον του ανακριτή κ. Γαβριήλ Μαλλή- εξουσιοδότηση ώστε αν βρεθούν χρήματα σε λογαριασμό της να παραχωρηθούν στο ελληνικό δημόσιο) και αμέσως μετά ακολούθησε η νυν σύζυγος του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμφωνα με τον δικηγόρο της, Φραγκίσκο Ραγκούση, η κα. Σταμάτη θα είναι αρνητική ως προς τη διαδικασία ζητώντας ενημέρωση για τα ακριβή στοιχεία που ζητούν οι Ελβετοί αφού όπως ισχυρίζεται δεν γνωρίζει το παραμικρό.

Η πρώην και η νυν παραλίγο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο εντός του κτηρίου 6 της Ευελπίδων…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι αμφότερες καταδικάστηκαν πρωτόδικα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος στη δίκη με βασικό πρωταγωνιστή, τον Άκη Τσοχατζόπουλο για τις μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα. Η δίκη τους σε δεύτερο βαθμό είναι σε εξέλιξη ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώ η Βίκυ Σταμάτη αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου στην αίτηση αποφυλάκισης που έχει υποβάλλει.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος
Βίντεο: Παναγιώτης Σαγκούρης










σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης