Σε επτά συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στην Καλαμάτα μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη, χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια του σαϊτοπόλεμου, στο χώρο στάθμευσης του Νέδοντα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έχουν συλληφθεί έξι άτομα, τα οποία είναι μέλη «μπουλουκιού» που συμμετείχε στον σαϊτοπόλεμο και από το οποίο φέρεται να έφυγε η σαΐτα, που κτύπησε τον εικονολήπτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, συνελήφθη και ένας δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καλαμάτας, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο υπεύθυνος για την εκδήλωση.

Σε βάρος όλων των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης και για τους έξι «σαϊτομάχους» και για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και όπλων και θα οδηγηθούν ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα.

Οι έξι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ σε έρευνα που έκανε η Αστυνομία σε χώρο που κατασκευάζονται τα υλικά του σαϊτοπόλεμου, βρέθηκαν 69 σαΐτες και κάποια υλικά, τα οποία θα σταλούν στα εργαστήρια της Αστυνομίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο όπως μεταδόθηκε από το messinialive.gr:

 

 

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο με τη σαϊτα που εκτοξεύεται στην ευθεία, χαμηλά και παράλληλα με το έδαφος:

 

 

Ήταν πατέρας δύο παιδιών

Ο άτυχος 53χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης είχε συνεργαστεί με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας, ενώ στο αυτό το διάστημα εργάζονταν για το messinianews.gr και διαχειριζόταν τη δική του σελίδα στο ίντερνετ Palmos Messinia.

 

 

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα ακόμη βίντεο-σοκ από τοπικό μέσο ενημέρωσης το best-tv.gr. Το βίντεο, αποτυπώνει την πορεία που πήρε η μοιραία σαΐτα αλλά και την αλλοφροσύνη που επικράτησε στο σημείο μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του εικονολήπτη.

Δείτε το βίντεο του best-tv.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης