Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει. Τις απαντήσεις επιμελείται η επιστημονική ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, www.andrologia.gr.

Έντονος πόνος στην ουλή μετά από κόψιμο του χαλινού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γεια σας γιατρέ, είμαι ο Αντρέας, είμαι 34 ετών. Έχω πρόβλημα με τον χαλινό του πέους μου. Προχώρησα σε κόψιμο χαλινού με λέιζερ πριν ενάμιση χρόνο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, όταν κάνω δεύτερη φορά την πράξη νιώθω έντονο πόνο στην ουλή που ήταν πριν ο χαλινός. Να σας πω ότι η ουλή που σχηματίστηκε δεν είναι πολύ μεγάλη. Επισκέφτηκα πολλούς ουρολόγους, αλλά δεν βρήκαν τι φταίει. Ποια η γνώμη σας, γιατρέ, για αυτό; Ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο, αν μπορώ να τηλεφωνήσω στην ΕΜΑΣ για βοήθεια και ποιο είναι το τηλέφωνό της. Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για το έργο που κάνετε και βοηθάτε τόσο κόσμο.

Αγαπητέ,

Συνήθως η λύση είναι η αφαίρεση της ουλής στην περιοχή. Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΜΑΣ (Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας 210 – 6777070) για να σας κατευθύνει σωστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης