Ο Ρόμπελ Κίρος Χάμπτε αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αιθιοπίας στους προκριματικούς των 100 μ. ελεύθερο στην κολύμβηση, χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του αγωνίσματος. Ωστόσο, μόλις έβγαλε τα ρούχα του και έμεινε με το μαγιό, κέρδισε αστραπιαία την εκτίμηση του κοινού. Ο λόγος…;

Το… σωσίβιο στην κοιλιά δεν κρυβόταν, με τον ίδιο να απολαμβάνει την κάθε στιγμή και να πέφτει ακομπλεξάριστος στην πισίνα. Ο 24χρονος κολυμβητής σημείωσε τη χειρότερη επίδοση και από τους 59 αθλητές που έλαβαν μέρος στα προκριματικά, κέρδισε όμως το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού. Είναι ξεκάθαρο πως οι θεατές εκτίμησαν το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αθλητής έσπασε την παράδοση που θέλει οι κολυμβητές να χαρακτηρίζονται μεταξύ άλλων από τα καλογυμνασμένα κορμιά με σήμα κατατεθέν το… six pack. Στην περίπτωση το… one pack ήταν αρκετό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι τόσο χαρούμενος γιατί αυτή είναι η πρώτη συμμετοχή μου σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ευχαριστώ τον Θεό. Ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για τη χώρα μου, γι’ αυτό επέλεξα την κολύμβηση. Όλοι στην Αιθιοπία τρέχουν, δεν κολυμπούν. Εγώ δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Δεν είχε σημασία σε τι θέση θα τερμάτιζα» τόνισε σε δηλώσεις του στο Reuters.

Διαβάστε επίσης:
«Ατραξιόν» των Ολυμπιακών Αγώνων ο σημαιοφόρος των Νήσων Τόνγκα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης