Νίκησε το πρότυπό του: Ο Σκούλινγκ με τον Φελπς σε φωτογραφία πριν 8 χρόνια

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016, 13:38
Νίκησε το πρότυπό του: Ο Σκούλινγκ με τον Φελπς σε φωτογραφία πριν 8 χρόνια
O Τζόζεφ Σκούλινγκ από την Σιγκαπούρη ήταν μόλις δέκα ετών όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Μάικλ Φελπς. Στα 13 του, το 2008, φωτογραφήθηκε μαζί του.Ο πατέρας του Σκούλινγκ είχε ρωτήσει τότε τον Φελπς για συμβουλές, όπως πού να στείλει τον γιο να προπονηθεί στην κολύμβηση. Ο Φελπς του πρότεινε το Bolles, ένα σχολείο στο Jacksonville, από το οποίο έχουν περάσει πολλοί αθλητές χρυσοί πρωταθλητές, όπως η Trina Jackson, ο David Larson, ο Martin López-Zubero, ο Anthony Nesty, ο Fred Tyler, η Ashley Whitney, o Caeleb Dressel και ο Ryan Murphy.

Συγκεκριμένα, ο Dressel κι ο Murphy, που έχουν κερδίσει χρυσά μετάλλια στο Ρίο ήταν συμμαθητές του Σκούλινγκ. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, ο Σκούλινγκ κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα. Στο συγκεκριμένο Ολυμπιακό άθλημα, ο Φελπς έχει κερδίσει τρία συνεχόμενα χρυσά μετάλλια και έχει το Ολυμπιακό, αλλά και το παγκόσμιο ρεκόρ.

Την περασμένη Πέμπτη, ο Σκούλινγκ κολύμπησε δίπλα στον Φελπς στα 100μ. πεταλούδα. Ο Σκούλινγκ έκανε χρόνο 51:41, με τον Φελπς να έρχεται πίσω του με 51:60. Ο Σκούλινγκ ήρθε πρώτος, ενώ ο Φελπς τέταρτος.Ο Σκούλινγκ, πλέον στα 21 του χρόνια αποτελεί απειλή για τον Φελπς, καθώς έχει την ευκαιρία να εκθρονίσει το είδωλό του. Και οι δύο πέρασαν τους ημιτελικούς. Ο τελικός είναι την Παρασκευή.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016, 13:38