Πλιγούρι με καβουρμά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013, 17:58
Πλιγούρι με καβουρμά
Σε ένα βαθύ τηγάνι, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο. Αμέσως μετά ρίχνουμε την σάλτσα ντομάτα και νερό με το μάτι. Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε το πλιγούρι, τα μπαχαρικά και το μαϊντανό ψιλοκομμένο. Αφήνουμε στη φωτιά για 5 λεπτά περίπου και στη συνέχεια βάζουμε και τον καβουρμά. 

Υλικά

- ½ κιλό πλιγούρι
- ½ κιλό καβουρμά (χοιρινό βρασμένο, κατεψυγμένο)
- 2 κούπες σάλτσα ντομάτας
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 1 κουτ. σούπας αποξηραμένα λαχανικά σε σκόνη
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι
- ρίγανη
- νερό
- ελαιόλαδο




Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013, 18:00