Kοτοπουλάκι με γιουφκά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013, 18:01
Kοτοπουλάκι με γιουφκά
Αρχικά βράζουμε το κοτόπουλο για 20 λεπτά περίπου.

Έπειτα σε ένα ταψάκι βάζουμε το ζωμό από το κοτόπουλο και αλατάκι, πιπεράκι, πολύ λίγο λαδάκι, την μαργαρίνη, και το γιουφκά.

Τέλος βάζουμε και το κοτόπουλο με λίγο αλατάκι και λίγο πιπεράκι. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για μισή ωρίτσα.

- 2 μπουτάκια κοτόπουλο
- ½ σακούλι γιουφκά
- 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη
- αλατάκι
- λαδάκι
- νερό για το βρασμό



Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2013, 18:04