Σπυριδωνία Κρανιώτη

Δύο χρόνια πριν, με αυτήν τη συνέντευξη στο zougla.gr, η Μαριάννα Τόλη, η οποία έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου,  μας έδωσε μαθήματα αγάπης. Άλλωστε όλες οι παραστάσεις της Μαριάννας κατά βάση για την αγάπη μιλούσαν… 
«Για να υπάρξουμε ως άνθρωποι σ’αυτή τη ζωή πρέπει να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να ταξιδέψουμε βαθιά μέσα μας. Νομίζω ότι ήρθαμε στη γη για να ζήσουμε τις συγκρούσεις μας και να τις ξεπεράσουμε. Ήρθαμε για να μάθουμε να αγαπάμε»
Τα τελευταία χρόνια στο ανακαινισμένο ιστορικό θέατρο της Κατερίνας Βασιλάκου, η παιδική σκηνή της Μαριάννας Τόλη έδωσε  μοναδικές παραστάσεις και τα θέματα των έργων της πραγματεύονταν την καλοσύνη, τη γενναιοδωρία και την προσφορά χωρίς όρια η οποία φέρνει την ευτυχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να υπάρξουμε ως άνθρωποι σ’αυτή τη ζωή πρέπει να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και να ταξιδέψουμε βαθιά μέσα μας. Νομίζω ότι ήρθαμε στη Γη για να ζήσουμε τις συγκρούσεις μας και να τις ξεπεράσουμε. Ήρθαμε για να μάθουμε να αγαπάμε. Η αγάπη δεν είναι κάτι απλό φέρνει και πόνο, πραγματεύεται κομμάτια του εγωισμού μας και ο εγωισμός είναι πόλεμος… Δεν πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες είμαστε διασκεδαστές… Kάνουμε ένα λειτούργημα. Όλα στη ζωή έρχονται σωστά όταν δεν τα πιέζεις. Τότε συνωμοτεί και το σύμπαν.»

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης