Συνέντευξη στη Σπυριδωνία Κρανιώτη

Η Γλυκερία σε συνέντευξη της στο zougla.gr μίλησε για τη συναυλία της με τον Omar Faruk Tekbilek και τη Ματούλα Ζαμάνη στο πλαίσιο του Athens Music Festival που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου στο Διογένης Studio.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με τον Ομάρ Φαρούκ είχαμε συνεργαστεί πριν από 16 χρόνια… Είμαι πολλή χαρούμενη γιατί πέρα από τη σπουδαία συνεργασία που είχαμε τον θαυμάζω ως μουσικό και ως τραγουδιστή… Είναι ένας πολυτάλαντος και πολύπλευρος μουσικός και τραγουδιστής και σπουδαίος άνθρωπος.» δήλωσε.

Αναφερόμενη στη Ματούλα Ζαμάνη είπε: « Κάπου ταυτίζομαι μαζί της βλέπω τη νεότητα μου… Χαίρομαι πολύ που θα τραγουδήσω μαζί της.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνις συνέχισε λέγοντας: «Η μεγάλη αλήθεια της μουσικής είναι ότι δεν έχει σύνορα και   ενώνει όλους τους ανθρώπους. Τι πιο όμορφο και ειρηνικό από αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μουσική δρα θεραπευτικά είναι πηγή δημιουργίας, δίνει αφορμές για να βγάλει κανείς κάτι αληθινό από μέσα του…

H δημοφιλής καλλιτέχνις που μετράει ήδη 38 χρόνια στον χώρο της μουσικής ερωτώμενη τι ονειρεύεται για την καλλιτεχνική της διαδρομή τόνισε: «Τροφοδοτεί τον καλλιτέχνη η μακροχρόνια παρουσία του με εμπειρίες… Το τραγούδι είναι ο τρόπος ζωής μου…Μακροπρόθεσμα όνειρα δεν κάνω αλλά έχω στόχους. Μαρέσει να τραγουδάω όμορφα τραγούδια και να κάνω ωραίες συνεργασίες. Ποτέ δεν με κατηύθυνε κανένας. Οι επιλογές ήταν πάντα δικές μου. Ό,τι έκανα μέχρι τώρα το κατάφερα μόνη μου… Με τη βοήθεια βέβαια του
Στελιου Φωτιάδη που είναι τα Α και το Ω στην πορεία μου.

Ακόμα αναφέρθηκε στο καινούργιο της άλμπουμ καθώς και στα μελλοντικά της σχέδια.

Ακούστε τη συνέντευξη:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης