Σαρωτικός ο Ρίκι Ζερβέ ως παρουσιαστής στις Χρυσές Σφαίρες, άφησε «άφωνο» το Χόλιγουντ μιλώντας για την υποκρισία του.

Προειδοποίησε πως θα είναι καυστικός και το έκανε. Ο Βρετανός κωμικός Ρίκι Ζερβέ που πρωτογνωρίσαμε μέσα από το «Office» ήταν και εφέτος ο παρουσιαστής – οικοδεσπότης της βραδιάς απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» και ο μονόλογός του ήταν σαρωτικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο στόχαστρό του μπήκε το «υποκριτικό» Χόλιγουντ. Ο Βρετανός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αυτοκτονία του χρηματιστή φίλου των celebrities και κατηγορούμενου για παιδεραστία Τζέφρι Επστάιν. «Η σειρά του Netflix, Afterlife, μιλά για έναν άνδρα που θέλει να αυτοκτονήσει. Spoiler alert, η δεύτερη σεζόν παίζεται τώρα και ακόμη δεν έχει αυτοκτονήσει. Σαν τον Τζέφρι Επστάιν», είπε και αφού το κοινό γέλασε, απάντησε: «Σκάστε, ξέρω ότι είναι φίλος σας, αλλά δεν με ενδιαφέρει».

Ο Ζερβέ προειδοποίησε τους σταρ να μην κάνουν πολιτικά σχόλια κατά τις απονομές. «Λέτε ότι είστε σε εγρήγορση, αλλά οι εταιρίες για τις οποίες δουλεύετε, είναι απίστευτες. Apple, Amazon, Disney… Αν ο ISIS όμως άρχιζε υπηρεσίες streaming, θα καλούσατε τον ατζέντη σας. Έτσι;», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Επομένως αν κερδίσετε ένα βραβείο σήμερα, μην χρησιμοποιήσετε την σκηνή για πολιτικό λόγο.

Δεν είστε σε θέση να κάνετε κήρυγμα στο κοινό για τίποτα. Δεν ξέρετε τίποτα για τον πραγματικό κόσμο. Οι περισσότεροι από εσάς ξοδέψατε λιγότερο καιρό στο σχολείο, απ’ ότι η Γκρέτα Τούνμπεργκ. Οπότε αν κερδίσετε, ελάτε πάνω, αποδεχτείτε το βραβείο σας, ευχαριστήστε τους ατζέντηδές σας και τον Θεό και μετά άντε γαμ@@@».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε και επί προσωπικού στους ηθοποιούς, όπως στην περίπτωση της Φελίσιτι Χάφμαν, η οποία είχε φυλακιστεί στο πρόσφατο παρελθόν γιατί φέρεται να δωροδόκησε ώστε να μπει η κόρη της στο κολέγιο. «Ήρθες εδώ με τη λιμουζίνα σου. Εγώ ήρθα με μία λιμουζίνα όπου η πινακίδα της φτιάχτηκε για την Φελίσιτι Χάφμαν», είπε αφήνοντας το κοινό με ανοιχτό το στόμα. «Η κόρη της είναι αυτή που λυπάμαι ωστόσο. Δεν υπάρχει πιο ντροπιαστικό πράγμα να σου συμβεί. Και να φανταστεί κανείς ότι ο πατέρας της έπαιζε στο Wild Hogs.

Οι κάμερες μάλιστα έπιασαν τον Τομ Χανκς να κοιτάει άναυδος, όπως αναφέρει και η Daily Mail, με τον Ζερβέ να συνεχίζει ακάθεκτος. «Όλοι φοβούνται τον Ρόναν Φάροου (έπαιξε ρόλο στο να βγουν στην επιφάνεια τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης στο Χόλιγουντ). Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πόσο διεστραμμένοι είναι κάποιοι εδώ μέσα, η χρονιά ήταν σπουδαία για ταινίες για παιδόφιλους: Surviving R Kelly, Leaving Neverland… Two Popes», είπε, με το κοινό να μένει άφωνο (κάποιοι γέλασαν) και αυτός να απαντά: «Σκάστε, δε με νοιάζει».

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2020 – Οι μεγάλοι νικητές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης