Μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη έκπληξη για μικρούς και μεγάλους ετοιμάζει η COSMOTE TV. Από τις 24 Δεκεμβρίου έως και τις 9 Ιανουαρίου θα φιλοξενήσει όλες τις αγαπημένες πριγκίπισσες της Disney στο νέο pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA DISNEY PRINCESS.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθημερινά, από τις 9 το πρωί, οι δημοφιλέστεροι τίτλοι του εμβληματικού στούντιο του Χόλυγουντ έρχονται, μεταγλωττισμένοι ή με υπότιτλους, για να κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στα παιδιά και όχι μόνο.Κλασικές ταινίες, όπως Ποκαχόντας, η Πεντάμορφη και το Τέρας, η Μικρή Γοργόνα, η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι, η Ωραία Κοιμωμένη, η Σταχτοπούτα, αλλά και νεότερες επιτυχίες, όπως Frozen (Ψυχρά και Ανάποδα), Maleficent, Brave, Μαλλιά Κουβάρια, η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος και πολλές ακόμη ταινίες, που έσπασαν τα ταμεία και κέρδισαν βραβεία Όσκαρ, θα κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστές αυτές τις γιορτές.

Άλλοι τίτλοι που ξεχωρίζουν στο κανάλι είναι τα live-actionremakesτων ομώνυμων κλασικών ταινιών της Disney, Σταχτοπούτα και ΗΠεντάμορφη και το Τέρας με τις Λίλι Τζέιμς (MammaMia! HereWeGoAgain, Rebecca) και ΈμαΓουάτσον (HarryPotter, LittleWomen) στους αντίστοιχους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο κανάλιθα προβληθούν και οι δύο μικρού μήκους ταινίεςOlaf’sFrozenAdventureκαι TangledEverAfter, sequel των μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών Ψυχρά και Ανάποδα (Frozen) και Μαλλιά Κουβάρια (Tangled), μετη συνέχεια της ιστορίας των ηρώων τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

    

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης