Καλοκαιράκι… Ώρα για χαλάρωση. Τι καλύτερο από το να αράξεις στον καναπέ του σαλονιού σου και να αφιερώσεις τις επόμενες ώρες σε μια σειρά; Δεν ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις; Το Vodafone TV είναι εδώ για σένα!

Πώς; Με κάτι πρωτοποριακό! Αφού τώρα δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν μέσα από το vodafone.gr δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση το 1ο επεισόδιο των πιο hot σειρών!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά έρχεται premium περιεχόμενο συνδρομητικής τηλεόρασης διαθέσιμο για να το απολαύσεις παντού, με οποιονδήποτε τρόπο θέλεις εσύ, από οποιαδήποτε συσκευή και μάλιστα… δωρεάν! Και τι περιεχόμενο είναι αυτό; Οι πιο καυτές τηλεοπτικές παραγωγές της παγκόσμιας σκηνής που έρχονται στην οθόνη με δωρεάν επεισόδια αποκλειστικά!

Θες να μάθεις περισσότερα για τις hot σειρές;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ας ξεκινήσουμε με το El Embarcadero …. O δημιουργός της επιτυχημένης σειράς La Casa De Papel επιστρέφει! Και δεν είναι μόνος του, καθώς τον συνοδεύει… ο El Professor! Μια ολοκαίνουργια παραγωγή, που αποτελεί μία από τις πιο hot σειρές, το El Embarcadero, είναι εδώ για να το απολαύσεις αποκλειστικά στο Vodafone TV.
 

O δημιουργός του La Casa De Papel, Alex Pina, επιστρέφει με μια νέα νουάρ σειρά μυστηρίου, που βάζει για μία ακόμη φορά τον αγαπημένο μας El Professor σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά λαμβάνει χώρα γύρω από μια πανέμορφη αλλά μυστηριώδη λιμνοθάλασσα της Ισπανίας. Στο επίκεντρο, η έρευνα και η εξιχνίαση της αυτοκτονίας του Oscar (Álvaro Morte), συζύγου της αρχιτεκτόνισσας Alexandra, η οποία ανακαλύπτει ότι ο άντρας της ζούσε με «διπλή ταυτότητα».

Το El Embarcadero παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV με την πρώτη season να είναι ήδη διαθέσιμη on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί στο vodafone.gr έρχονται ακόμα περισσότερα δωρεάν επεισόδια από αποκλειστικές και δημοφιλείς σειρές γι’ αυτό μείνει συντονισμένος!
 

Και επειδή ένα επεισόδιο δεν θα σου είναι αρκετό, η συνέχεια σε περιμένει στο Vodafone TV! Γιατί με το Vodafone TV έχεις τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο για να σου χαρίσει αμέτρητες ώρες διασκέδασης, προσφέροντας πρόσβαση σε μοναδικές τηλεοπτικές σειρές, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και πλήρεις κύκλους σειρών για μαραθωνίους θέασης τη στιγμή που θες και από όποια συσκευή θες.

 

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν! Μπες και εσύ τώρα στο vodafone.gr.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης