Έχουμε επιτέλους το νέο trailer για τον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς της Marvel και του Netflix «Daredevil». Σε αυτό μας συστήνεται επίσημα η Elektra, η διάσημη ηρωίδα κόμικ που αποτελεί και το σκοτεινό έτερον ήμισυ του τυφλού υπερήρωα.

Την Elektra είχε ερμηνεύσει πρώτη η εκθαμβωτική Jennifer Garner στην πρώτη κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ το 2003, σε σκηνοθεσία Mark Steven Johnson και πρωταγωνιστή τον Ben Affleck.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη «σκυτάλη» τώρα παίρνει η ανερχόμενη Γαλλίδα ηθοποιός Elodie Yung και ήδη οι πρώτες κριτικές μιλούν για εκρηκτική χημεία μεταξύ της και του πρωταγωνιστή της σειράς Charlie Cox.

Δείτε το τρέιλερ:

Ο δεύτερος κύκλος του Daredevil θα γίνει διαθέσιμος στο Netflix στις 18 Μαρτίου. Σε αυτόν εισάγονται δύο νέοι, πολύ καίριοι χαρακτήρες από τον κόσμο των κόμικς: Η πρώτη είναι φυσικά η Elektra, ο βασικός ανταγωνιστής ωστόσο είναι ο Punisher (τον ερμηνεύει ο John Bernthal), ο οποίος θα δώσει μια… ηθική περισσότερο μάχη με τον Daredevil που θα αποτελέσει και το κύριο θεματικό στοιχείο της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Χρήστος Καράμπελας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης