Ο Γιώργος Λάνθιμος ξανακτυπά, αυτή τη φορά με μία ταινία εποχής με αντισυμβατικό σενάριο και ερμηνείες.

Πρόκειται για την πρώτη ταινία εποχής του Λάνθιμου, που διαδραματίζεται στις αρχές του 18ου αιώνα, αλλά πάντα με τη χαρακτηριστική αντισυμβατική οπτική γωνία του Έλληνα σκηνοθέτη που έχει φανατικούς φίλους (αλλά και εχθρούς). «Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου μοιάζει ακόμα πιο περίεργη κι από τον Αστακό» σχολιάζουν βρετανικές εφημερίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αγγλία του Γιώργου Λάνθιμου βρίσκεται σε πόλεμο με τη Γαλλία. Παρόλα αυτά οι γαλαζοαίματοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τους αγώνες πάπιας και την κατανάλωση ανανά. Η εύθραυστη και ασθενική βασίλισσα Αν (Ολίβια Κόλμαν) καταλαμβάνει τον θρόνο και η στενή της φίλη Λαίδη Σάρα (Ρέιτσελ Βάις) είναι αυτή που στην ουσία κυβερνά τη χώρα. Η ισορροπία στη σχέση της βασίλισσας με τη Λαίδη Σάρα αλλάζει με την εμφάνιση μιας νέας υπηρέτριας στο παλάτι, της Άμπιγκεϊλ (Έμμα Στόουν), η οποία θα γίνει η «αγαπημένη» της Λαίδης.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη (των ΗΠΑ) στις 23 Νοεμβρίου από τη Fox Searchlight, με πρωταγωνίστριες τις Ολίβια Κόλμαν, Έμμα Στόουν και Ρέιτσελ Βάις. To σενάριο της ταινίας υπογράφουν οι Ντέμπορα Ντέιβις και Τόνι ΜακΝαμάρα.

Δείτε το τρέιλερ που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης