O Peter Jackson μαζί με την Fran Walsh, το δίδυμο πίσω από τις επικές κινηματογραφικές τριλογίες των «Lord of the Rings» και «Hobbit» θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την προσαρμογή των νουβελών του Philip Reeve με τίτλο «Mortal Engines». Εταιρείες παραγωγής είναι οι Universal and MRC.

H Universal ανακοίνωσε ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Δεκεμβρίου 2018. Φαίνεται ότι ο Δεκέμβριος του 2018 θα είναι ένα μήνας γεμάτος sci-fi περιπέτειες καθώς θα κυκλοφορήσει επίσης το sequel του «Avatar» (στις 21 Δεκεμβρίου).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H ιστορία τοποθετείται σε ένα δυστοπικό μέλλον όπου ο κόσμος έχει καταστραφεί απ’ τους πολέμους και οι πόλεις έχουν γίνει κινητές μηχανές που μάχονται για να εξασφαλίσουν πόρους. Στο επίκεντρο θα βρεθούν δυο απρόσμενοι ήρωες, οι οποίοι θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα αλλάξουν την πορεία του μέλλοντος.

Η σειρά βιβλίων αποτελεί μια τετραλογία άρα είναι πολύ πιθανό να δούμε και τέσσερις αντίστοιχες ταινίες.

Την προσαρμογή του σεναρίου θα αναλάβουν οι Jackson και Walsh, μαζί με τη συνεργάτιδά τους Philippa Boyens, η οποία είναι και συμπαραγωγός. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Christian Rivers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προς το παρόν δεν υπάρχου πληροφορίες για το casting της ταινίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης