Ο Κρίστοφερ Νόλαν έχει έτοιμη την επόμενη ταινία του μετά τη «Δουνκέρκη». Ο τίτλος αυτής «Tenet», με το πρώτο τρέιλερ της να αφήνει έντονη την αίσθηση πως εδώ ο Νόλαν αναμειγνύει όλα τα χαρακτηριστικά της φιλμογραφίας του σε μία ταινία.

Κεντρικό πρόσωπο του τρέιλερ ο Τζον Ντέιβιντ Γουόσινγκτον, τον οποίο είχαμε δει προηγουμένως να πρωταγωνιστεί στην «Παρείσφρηση», πιθανότατα στον ρόλο ενός είδους ντετέκτιβ που αναλαμβάνει μια μυστηριώδη υπόθεση με αλλόκοτες συνέπειες. Η υπόθεση του «Tenet» δεν είναι ακόμα γνωστή, όμως σύμφωνα με τον Νόλαν τοποθετείται στον κόσμο της κατασκοπείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τρέιλερ εμφανίζονται ακόμα μεταξύ άλλων οι Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίσκι, Κένεθ Μπράνα, Κλεμάνς Ποεζί και Μάικλ Κέιν. Ο κορυφαίος διευθυντής φωτογραφίας Χόιτε Βαν Χοϊτέμα συνεργάζεται ξανά με τον Νόλαν μετά τα «Interstellar» και «Δουνκέρκη», ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο σκηνοθέτης αυτήν τη φορά δε θα δουλέψει το soundtrack με τον Χανς Ζίμερ όπως συνηθίζει, αλλά με τον Λούντβιγκ Γκόρανσον («Black Panther»).

Δείτε το τρέιλερ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης