Η Ρέιτσελ Βάις είναι έτοιμη να κάνει είσοδο στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Η ηθοποιός, η οποία φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του Harper’s Bazaar UK June στη συνέντευξή της στο περιοδικό μιλά για το ντεμπούτο της σε ταινία της Marvel λίγους μήνες μετά τον ερχομό στη ζωή της κόρης της με τον σύζυγό της, Ντάνιελ Κρεγκ.

«Νομίζω ότι όλες οι γυναίκες θα το θεωρούν ως τρομακτικό» παραδέχτηκε αναφερόμενη στην επιστροφή στη δουλειά εννέα μήνες μετά τον τοκετό. «Δεν είχα τον πυρήνα μου, (μύες γύρω από τη λεκάνη, το χαμηλό μέρος της πλάτης, την κοιλιά και τους γοφούς). Ήταν ένα καλό κίνητρο να κάνω πιλάτες και dance cardio» εξηγεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απαντώντας στην ερώτηση πώς αισθάνεται ως εργαζόμενη μητέρα η Βρετανο-αμερικανίδα ηθοποιός σημειώνει:

«Δεν είναι αυτό ακριβώς που κάνουν όλες οι μαμάδες όλη την ώρα; Και το κάνουμε εδώ και πολλούς αιώνες. Συγχαρητήρια στις εργαζόμενες μαμάδες! ».

Αλλά πρόσθεσε: «Δεν είμαι νοσοκόμα ή γιατρός ή καθαρίστρια ή δασκάλα. Είναι οι πραγματικές υπερηρωίδες. Είμαι ανίκανη. Δεν μπορώ να σώσω τη ζωή κανενός τώρα – αλλά ίσως μπορώ να βοηθήσω να βελτιώσω τη διάθεση των ανθρώπων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρέιτσελ Βάις θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τις Σκάρλετ Τζοχάνσον, Φλόρενς Πιου και τον Ντέιβιντ Χάρμπορ στην ταινία «Black Widow». Και παρά τον ενθουσιασμό της για τη νέα ταινία, η ηθοποιός εγκωμίασε την Μπρι Λάρσον ως Captain Marvel.

 «Μου άρεσε πολύ που είδα μια γυναίκα υπό την απειλή βίας, να αντιμετωπίζει όλα όσα τις ρίχνει ο κόσμος και να είναι αρκετά σκληρή, αλλά και αστεία και ευάλωτη – ήταν πολύ ενδιαφέρον να βλέπω μια γυναίκα να νικά τους εχθρούς» εξήγησε. «Έχει πραγματικά απίστευτες υπερδυνάμεις, σίγουρα μπορεί να πετάξει, σωστά; Να βλέπεις μια γυναίκα να πετάει! Καθώς την έβλεπα, γινόμουν εκείνη» τόνισε.

Η ηθοποιός έκανε αναφορά και στις σούπερ ηρωίδες άλλων εποχών.

«Οι δεκαετίες του 1980 και του 1990 ήταν πραγματικά χάλια για τις γυναίκες. Αλλά συνήθιζα να παρακολουθώ πολλές ασπρόμαυρες ταινίες με τη μαμά μου, -με τις Μπέτι Ντέιβις, Τζόαν Κρόφορντ, Κάθριν Χέπμπορν-, ήταν πολύ δυνατές στις ιστορίες» εξήγησε. «Η Μπέτι Ντέιβις δεν είχε υπερδυνάμεις, αλλά είναι δυνατή σαν κόλαση. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό για τα κορίτσια που μεγαλώνουν να βλέπουν ιστορίες, στις οποίες οι γυναίκες είναι μπροστά και στο επίκεντρο και να βλέπουν μια γυναίκα πολιτικό ή μια γυναίκα πρωθυπουργό. Είναι θέμα ταύτισης, βλέπουν τις δυνατότητες. Χρειαζόμαστε περισσότερες ιστορίες για γυναίκες. Χρειαζόμαστε περισσότερα πρότυπα!» υπογραμμίζει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ  

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης