Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν θα επιστρέψει ο Daniel Craig για την πέμπτη του ταινία James Bond ή αν δεν επιστρέψει, ποιος θα πάρει τη θέση του. Σήμερα έγινε γνωστό ότι προσέφεραν στο διάσημο ηθοποιό ένα υπέρογκο ποσό για να υποδυθεί και πάλι το θρυλικό μυστικό πράκτορα.

Σύμφωνα με το Radaronline, οι παραγωγοί προσέφεραν 150 εκ. δολάρια στον Daniel Craig για άλλες δύο ταινίες James Bond. Οι πηγές του site αναφέρουν ότι η Sony σκοπεύει να γυρίσει τις δύο ταινίες συνεχόμενα (τη μία μετά την άλλη), ενώ συνεχίζουν να ψάχνουν για τον επόμενο πράκτορα 007. Ως τώρα, ο Craig δεν έχει απαντήσει αν θα επιστρέψει για την επόμενη ταινία και η Sony δεν έχει σχολιάσει τις αναφορές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τους αντικαταστάτες του Craig τους τελευταίους μήνες, όπως ο Idris Elba, o Michael Fassbender και o Tom Hiddleston.

Πέρυσι, ο Craig είχε δηλώσει ότι τα γυρίσματα του Spectre ήταν πολύ δύσκολα και δεν ανυπομονούσε να επιστρέψει και σε άλλη παραγωγή Bond. “Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το γυαλί και να κόψω τα χέρια μου”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο TimeOut. “Τελειώσαμε τα γυρίσματα. Το μόνο που θέλω είναι να προχωρήσω. Αυτή τη στιγμή, έχουμε τελειώσει. Δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση με κανέναν για τίποτα. Αν έκανα κι άλλη ταινία “Bond”, θα ήταν μόνο για τα χρήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης