Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο ηθοποιός Γουίλι Γκάρσον, ο οποίος ήταν ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά Sex and the City και τις κινηματογραφικές ταινίες της θρυλικής σειράς.

Στη σειρά Sex and the City, ο Γουίλι Γκάρσον ενσάρκωσε τον ρόλο του Στάνφορντ Μπλατς, του ομοφυλόφιλου φίλου της Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, ο Γουίλι Γκάρσον πέθανε από καρκίνο το απόγευμα της Τρίτης (21/9).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση του θανάτου, κοινοποίησε ο γιος του, Νέιθαν Γκάρσον, ο οποίος έγραψε στο Instagram:

«Σε αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά. Αναπαύσου εν ειρήνη. Είμαι τόσο χαρούμενος που μπόρεσες να μοιραστείς όλες τις περιπέτειές σου μαζί μου και κατάφερες τόσα πολλά πράγματα» έγραψε σε ανάρτησή του στο instagram.

«Είμαι τόσο περήφανος για εσένα. Θα σε αγαπώ πάντα αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια. Θα είσαι πάντα μαζί μου και σ’ αγαπώ τόσο που δε θα μάθεις ποτέ. Ήσουν πάντα ο πιο σκληρός και ο πιο αστείος και το πιο ξεκαρδιστικό άτομο που γνώρισα στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενος που μοιραστήκαμε αγάπη και δεν θα σε ξεχάσω ποτέ».

 

Η καλλιτεχνική του διαδρομή

Γεννημένος στο Νιου Τζέρσι, ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική σε ηλικία 13 ετών. Μετά τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο Γουέσλιαν έπαιξε γρήγορα μικρούς ρόλους σε μεγάλες παραγωγές του Χόλιγουντ, στο Cheers και στο Family Ties. Εκτός από το Sex and the City, ο Γκάρσον εμφανίστηκε σε πολύ δημοφιλείς αμερικανικές σειρές όπως οι White Collar, NYPD Blue και Χαβάη Πέντε-Μηδέν. Αναμενόταν να εμφανιστεί και στη μεγάλη επιστροφή του Sex and the City, που θα κάνει πρεμιέρα αργότερα μέσα στην χρονιά. Ο Γκάρσον είχε υιοθετήσει τον γιο του Νέιθαν, και ήταν ένθερμος υποστηρικτής των οργανισμών που βοηθούσαν παιδιά να βρουν οικογένειες μέσω της υιοθεσίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης