Μια ιστορία με επίκεντρο τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας του Λος Άντζελες, με ηρωίδα την Γκρέις Ντέιβις (την υποδύεται η Τρέισι Έλις Ρος) μια σούπερ σταρ της οποίας το φωνητικό ταλέντο αλλά και ο υπέρμετρος εγωισμός, έχουν φτάσει στα ύψη.

Η Μάγκι (Ντακότα Τζόνσον) είναι η παραμελημένη προσωπική της βοηθός, η οποία έχει περιοριστεί στο να κάνει καθημερινά θελήματα, χωρίς όμως να έχει εγκαταλείψει το παιδικό της όνειρο, που είναι να γίνει μια μέρα η ίδια μουσική παραγωγός. Όταν ο μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας (ο ράπερ Ice Cube) παρουσιάζει στην Μάγκι μια εναλλακτική επιλογή που μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρα της, η Μάγκι και η Γκρέις καταστρώνουν ένα σχέδιο που είναι πιθανό να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία «Όνειρα στην Καλιφόρνια» μιλάει για τα όνειρα και τις μικρές θυσίες που απαιτούνται. Η ζωή της Μάγκι (Ντακότα Τζόνσον) γυρίζει γύρω από την ντίβα Γκρέις Ντέιβις (Τρέισι Έλις Ρος). Πρόκειται για δύο ασυμβίβαστες και δυναμικές γυναίκες. Η μια ζει γεμάτη όνειρα και προσδοκίες και η άλλη γεμάτη λαμπρές αναμνήσεις και ανασφάλειες. Οι ζωές τους είναι συνδεδεμένες μέσα από τη μουσική και με τα όνειρα της showbiz. Μπορεί μια γυναίκα που έχει περάσει τις μέρες της δόξας της, να καταφέρει να απαγκιστρωθεί από τη σκιά του ένδοξου εαυτού της; Μπορεί ένα ικανό και δραστήριο κορίτσι να εισακουστεί μέσα σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία;

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία Νίσα Γκανάτρα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρωταγωνιστούν Ντακότα Τζόνσον, Τρέισι Έλις Ρος, Κέλβιν Χάρισον Τζ., Ice Cube, Ζόι Τσάο, Έντι Ίζαρντ, Μπιλ Πούλμαν, Diplo.

Διάρκεια 115 λεπτά

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης