Ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον υπερασπίζεται την τέχνη των ταινιών της Marvel. Ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός εμφανίστηκε στο talk show «The View» για 20ή φορά στην ιστορία του και επαίνεσε το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel παρά την κριτική ότι οι ταινίες δεν έχουν βάθος.

«Οι ταινίες είναι ταινίες» είπε ο Τζάκσον. «Αυτές είναι οι ταινίες που πήγαινα να δω όταν ήμουν παιδί. Και η τέχνη του να κάνεις μια ταινία είναι κάτι που ήταν μυστήριο για τόσο καιρό. Το να κάνεις ταινίες δεν είναι πλέον μυστήριο, όλοι ξέρουν πώς να γυρίζουν ταινίες. Τα παιδιά ξέρουν πώς να γυρίζουν στα τηλέφωνά τους» πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ηθοποιός υπερασπίστηκε την επιλογή του κοινού και των κινηματογραφιστών να γυρίζονται ταινίες blockbuster όπως η κινηματογραφική σειρά «The Avengers».

«Όταν ήμασταν νεότεροι, οι άνθρωποι πήγαιναν να δουν ταινίες γουέστερν και πήγαιναν να δουν ταινίες με υπερήρωες άλλου είδους, είχαν υπερήρωες στην τηλεόραση».

Ο Τζάκσον είπε ότι είναι περήφανος που έκανε ταινίες όπως της σειράς «Secret Invasion», καθώς είναι κινηματογραφικά έργα που του αρέσει να παρακολουθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ξέρεις, εξακολουθώ να κάνω ταινίες που θα πήγαινα να δω όταν ήμουν παιδί» τόνισε.

Αρκετοί ηθοποιοί, σκηνοθέτες και παραγωγοί της Marvel, όπως οι Τζέιμς Γκαν, Κέβιν Φέιγκ και Τομ Χόλαντ, έχουν απαντήσει σε σχόλια του Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος έχει διατυπώσει τη θέση ότι οι ταινίες της Marvel δεν είναι κινηματογράφος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης