Το πρώτο τρέιλερ για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά της πλατφόρμας Disney Plus με τίτλο «Moon Knight» και πρωταγωνιστή τον Όσκαρ Άιζακ δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Marvel Studios, η οποία εγκαινιάζει επίσημα το νέο κεφάλαιο του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Oscar Isaac, είναι ο  σταρ των ταινιών «Dune», «Scenes From A Marriage» και «X-Men: Apocalypse».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου, ακολουθεί τον Μαρκ Σπέκτορ ή Moon Knight (Άιζακ), έναν πρώην Αμερικανό πεζοναύτη που πάσχει από διαταραχή προσωπικότητας. Ο υπερήρωας της Marvel Comics γίνεται η ενσάρκωνση του Αιγύπτιου θεού της Σελήνης Χόνσου και τότε αναπτύσσει τις πολλές, ξεχωριστές προσωπικότητές του. Όμως αυτή η ιδιαιτερότητα, θα επιδεινώσει το άγχος και γενικότερα την ψυχική του υγεία.

Στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, ο Μαρκ Σπέκτορ δεν μπορεί να καταλάβει τη διαφορά ανάμεσα στα όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα με αυτά που βλέπει στα όνειρά του, γιατί πάσχει από αϋπνία.

Έπειτα από επίσκεψη σε μουσείο της αρχαίας Αιγύπτου, βλέπει την εικόνα του Χονσού και αργότερα συναντά τον Ίθαν Χοκ, στον ρόλο ενός πνευματικού ηγέτη που ενθαρρύνει τον Μαρκ να αποδεχθεί το σκοτάδι μέσα του. Το τρέιλερ ολοκληρώνεται με τον Μαρκ να επιτίθεται σε κάποιον, φορώντας τη στολή του Moon Knight.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Moon Knight συστήθηκε στο κοινό το 1975 μέσα από κόμικ και αρχικά οι υπερδυνάμεις του βασίζονταν στις φάσεις του φεγγαριού, όμως αυτες εξελίχθηκαν. Μάλιστα, πολλοί συγκρίνουν τον χαρακτήρα του Moon Knight με τον ήρωα της DC, Μπάτμαν. Στις 30 Μαρτίου η πρεμιέρα της νέας σειράς.

Δείτε το τρέιλερ:

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης