Ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός, Μπίλι Ζέιν θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο ως Μάρλο Μπράντο στη δραματική ταινία «Waltzing With Brando».

Ο ηθοποιός θα είναι επίσης παραγωγός της ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπιλ Φίσμαν, σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ταινία βασίζεται στα απομνημονεύματα του 2011 του αρχιτέκτονα με έδρα το Λος Άντζελες, Μπέρναρντ Τζατζ με τίτλο «Waltzing With Brando: Planning a Paradise in Tahiti» (Βαλς με τον Μπράντο: Σχεδιάζοντας έναν παράδεισο στην Ταϊτή).

Στις αρχές του 1970, ο Τζατζ βρέθηκε σε μία ακατοίκητη ατόλη στον Νότιο Ειρηνικό με τον πελάτη του, τον Μάρλο Μπράντο την εποχή της ταινίας «Ο Νονός» να δημιουργούν έναν περιβαλλοντικά βιώσιμο ιδιωτικό καταφύγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπέρναρντ Τζατζ έγραψε για την εμπειρία που του άλλαξε τη ζωή, την ανακάλυψη της κουλτούρας της Πολυνησίας και της Ταϊτής στις αρχές της δεκαετίας του 1970, προτού ο μαζικός τουρισμός, ο ηλεκτρισμός και τα αυτοκίνητα αλλάξουν τα πάντα. Στο βιβλίο παρουσιάζεται ο άνθρωπος Μάρλον Μπράντο, όχι ο ηθοποιός, με τα ελαττώματα και τις εκκεντρικότητές του
.
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα υποδυθεί τον Τζατζ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης