Μπορεί η νέα ταινία Μπάτμαν να έχει προγραμματιστεί για να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, ωστόσο ο νέος σκηνοθέτης της ταινίας Ματ Ριβς ήδη επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να εξελιχθεί σε τριλογία.

Μιλώντας στον διαδικτυακό τόπο Fandango, για την προώθηση της νέας του ταινίας «Ο πλανήτης των πιθήκων: Η σύγκρουση» ο 51χρονος σκηνοθέτης είπε ότι «έχω ιδέες για μία τριλογία, αλλά πραγματικά το σημαντικό είναι να ξεκινήσω. Ξέρετε, θα πρέπει να αρχίσω με μία ιστορία με την οποία ξεκινάει κάτι. Και θα σας έλεγα ψέματα εάν υποστήριζα ότι η τριλογία με τα ανθρωποειδή (πιθήκους) είχε ήδη προγραμματιστεί, γιατί απλά δεν είχε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα όπου ο χαρακτήρας είναι τόσο ισχυρός και οι δυνατότητες φαινόταν από την αρχή, αλλά πώς ακριβώς πηγαίνεις από το Α στο Ω δεν ήταν κάτι που το γνώριζα».

Μιλώντας τον περασμένο μήνα για την ταινία του Μπάτμαν με τον Μπεν Άφλεκ, είπε ότι η εκδοχή αυτή κοίταζε περισσότερο μέσα στο μυαλό και τον χαρακτήρα του ήρωα.

Προς το παρόν ο σκηνοθέτης επεξεργάζεται ένα σενάριο, αλλά έχουν ήδη προκύψει κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν. Ένα μέρος αυτών είναι η πιθανότητα ο Τζος Γκαντ να υποδυθεί τον ρόλο του Πιγκουίνου, έναν χαρακτήρα που έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία ο Ντάνι Ντεβίτο, στην ταινία «Ο Μπάτμαν επιστρέφει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης