Η δραματική ταινία «Fruitvale Station» έθεσε τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν στο ραντάρ του Χόλιγουντ όταν υποδύθηκε τον Όσκαρ Γκραντ με βάση την αληθινή ιστορία του νεαρού Αφροαμερικανού που πυροβολήθηκε στο Όκλαντ από λευκό αστυνομικό.

Μιλώντας στο συνέδριο «Produced By Conference» το περασμένο Σάββατο, ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν αποκάλυψε ότι δέχθηκε αμέτρητες προτάσεις για παρόμοιους ρόλους, λέγοντας στο κοινό ότι τα σενάρια για «κάθε ιστορική αφροαμερικανική προσωπικότητα έχουν έρθει στο γραφείο μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, πρόσθεσε: «όσο και να θέλω να τους ερμηνεύσω όλους, δεν μπορώ».

Κατά τη διάρκεια της συνόδου – με θέμα «Περιεχόμενο με συνείδηση: Κοινωνική επίδραση της ψυχαγωγίας σε όλες τις πλατφόρμες» – ο ηθοποιός μίλησε για την εταιρεία κινηματογραφικών παραγωγών που ίδρυσε πρόσφατα, Outlier Society.

Μαζί του ήταν η Αλάνια Μάγιο, πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας εταιρείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μάικλ Μπ. Τζόρνταν εξήγησε ότι ο στόχος του για την εταιρεία είναι να δημιουργεί ψυχαγωγία που θα έχει μόνιμο αντίκτυπο.

«Ξεκινώντας μπροστά από την κάμερα, από την οπτική του ηθοποιού, όλα έχουν σχέση με την καρδιά», δήλωσε ο 32χρονος ηθοποιός.

«Είναι η επιθυμία να δημιουργείς έργα και να αφηγείσαι ιστορίες που θα κάνουν τους ανθρώπους να πηγαίνουν στο σπίτι και να παράγουν σκέψεις που μετρούν στην καρδιά τους».

«Αγωνιζόμαστε με την ευτυχισμένη, εύκολη ψυχαγωγία που δεν φαίνεται να έχει κάποια ουσία» σημείωσε η Αλάνια Μάγιο προσθέτοντας ότι θα συνεχίσουν να δημιουργούν περιεχόμενο «μέχρι να αισθανθούν ότι αρχίζει να έχει αντίκτυπο και να φέρνει αλλαγή στον πραγματικό κόσμο».

Το συνέδριο «Produced By Conference» διοργανώθηκε στις 8-9 Ιουνίου στα στούντιο της Warner Bros, στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης