Η χθεσινή, λαμπερή απονομή των Χρυσών Σφαιρών θα μείνει αξέχαστη για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι σίγουρα η απόφαση του Κρίστιαν Μπέιλ να ευχαριστήσει τον Σατανά για την έμπνευση που του χάρισε τη χρυσή σφαίρα. Ο Βρετανός ηθοποιός κέρδισε χθες τη Χρυσή Σφαίρα Α’ ανδρικού ρόλου σε μουσική ή κωμική ταινία, για τον ρόλο του Αμερικανού αντιπροέδρου Ντικ Τσένεϊ στην ταινία Vice.

Ανεβαίνοντας στη σκηνή για να παραλάβει το περίοπτο βραβείο, ο 45χρονος ευχαρίστησε, χαριτολογώντας, τον άρχοντα του Σκότους. «Ένα ευχαριστώ στον Σατανά που μου έδωσε έμπνευση να παίξω αυτόν τον ρόλο». Η Εκκλησία του Σατανά ανάρτησε στην επίσημη σελίδα της στο Twitter τις ευχαριστίες του Μπέιλ, σχολιάζοντας «Δόξα στον Κρίστιαν! Δόξα στον Σατανά!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για εμάς, ο Σατανάς είναι σύμβολο υπερηφάνειας, ελευθερίας και ατομικότητας και λειτουργεί ως μεταφορική προβολή για την υψηλότερη, προσωπική μας δυναμική. Καθώς το ταλέντο του κ. Μπέιλ του εξασφάλισε αυτό το βραβείο, αυτό είναι ταιριαστό. Δόξα στον Κρίστιαν! Δόξα στον Σατανά!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σατιρικό, πολιτικό φιλμ, ο Μπέιλ υποδύεται το Νο2 της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους του νεότερου, τον αντιπρόεδρο Τσένεϊ, που υποστήριξε τις επιχειρήσεις στο Ιράκ, προκαλώντας ανάμεικτες κριτικές. Εκτός από τον Διάβολο, ο Μπέιλ ευχαρίστησε τα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, η οποία τον είχε συμβουλεύσει να παραμείνει «λιτός» στον λόγο του, στην περίπτωση που κέρδιζε τη Χρυσή Σφαίρα.

Άμεση ήταν και η απάντηση του χιουμοριστικού λογαριασμού «Satan» στο Twitter που ανταποκρίθηκε στις ευχαριστίες του ηθοποιού: «Παρακαλώ, Κρίστιαν Μπέιλ!».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης